Nogle af mine online-enheder vises offline i SmartThings-hubben

Smartphone med enheder i SmartThings-hubben.

Hvis nogle af de enheder, der er tilsluttet din hub, vises offline, skal du kontrollere følgende:

• Tjek, at enhederne er tændt.

Hvis en enhed ikke har været tilsluttet i et stykke tid, kan batteriet være dødt. Kontroller batteriet og udskift det om nødvendigt. Kontroller derefter enhedsforbindelsen igen.

• Kontroller afstanden mellem huben og enheden og for eventuelle forhindringer, der kan blokere signalet. En anden enhed kan have fungeret som en repeater (Zigbee Repeater) mellem den defekte enhed og hub. Fjernelse af en sådan enhed kan påvirke forbindelserne på andre enheder..

Flyt offline-enheden så tæt som muligt på hubben uden forhindringer imellem, og tjek forbindelsesstatus igen.

• Genstart SmartThing-hubben ved at slukke og tænde den. Kontroller derefter forbindelsesstatus igen.

• Hvis den berørte enhed stadig vises som offline, skal du slette og genregistrere enheden.

1. Slet den registrerede enhed fra SmartThings

Trin 1. Enhedsikon fremhævet på SmartThings-startskærmen.. Trin 1. Enhedsikon fremhævet på SmartThings-startskærmen..

Enhed

Trin 2. Tryk og hold på enheden for at slette på SmartThings-appen. Trin 2. Tryk og hold på enheden for at slette på SmartThings-appen.

Tryk og hold på enheden for at slette

Trin 3. Rediger enhedsindstillinger på SmartThings-appen. Trin 3. Rediger enhedsindstillinger på SmartThings-appen.

Rediger

Step 4. Delete device on the SmartThings app. Step 4. Delete device on the SmartThings app.

Slet enhed

2. Genregistrer enheden efter den originale enhedsregistreringsprocedure

Mere ikon (+) valgt i SmartThings-appen. Mere ikon (+) valgt i SmartThings-appen.

(+) Knap

Trin 2. Vælg Tilføj enhedsindstilling. Trin 2. Vælg Tilføj enhedsindstilling.

Enhed

Trin 3. En liste over enheder med Tilføj enhed vises øverst på SmartThings-appen. app. Trin 3. En liste over enheder med Tilføj enhed vises øverst på SmartThings-appen. app.

Efter enhedstype