Samsung Galaxy-enhedens GPS-signal er gået tabt

Der er flere grunde til, at en enheds GPS-signal muligvis ikke fungerer korrekt, såsom kommunikationssvigt med en satellit, at have din placering deaktiveret eller ikke bruge den bedste metode for placering.

En person i skoven forsøger at få et GPS-signal på sin Galaxy-enhed.

GPS fungerer bedst, hvor signaler kan modtages tydeligt, såsom åbne udendørs miljøer.

Følgende kan resultere i et tabt GPS-signal:

• Høje bygninger blokerer direkte udsigt til himlen, eller der er ikke en klar udsigt til himlen.

• En storm forhindrer udsigten til satellitter.

• Der er for mange skyer, selvom dette er meget usandsynligt.

• GPS-indstillingerne er ikke slået til.

• Enhedens skærm er slukket.

• Enheden holdes på en måde, der blokerer antennerne. Dette gælder især for Galaxy Z Flip, hvis den er foldet tæt sammen.

• Telefonen er indstillet til strømbesparelse.

• Appen, der bruger GPS, er angivet som en app i hvilestilstand. Du skal fjerne den fra listen.

• Metalbelægning på køretøjer kan blokere GPS-signaler.

• Kablet, der bruges til at forbinde en mobiltelefon til køretøjets interne display, kan have en lav dataoverførselshastighed, og støj fra køretøjets interne display (LCD) kan forstyrre GPS-signalet.

Bemærk: Selvom GPS'en på din enhed vil fungere indendørs i en bygning eller et hus, anbefales det ikke at bruge GPS indendørs.

Funktionsskærmen Placering Funktionsskærmen Placering

Åbn Indstillinger > vælg Placering > Tryk på kontakten øverst på skærmen for at aktivere placeringstjenesterne.

Startskærmen Indstillinger Startskærmen Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Placering.

Skærmen Placeringstjenester Skærmen Placeringstjenester

Trin 2. Vælg Placeringstjenester > Tryk på kontakterne ved siden af Wi-Fi-søgning og Bluetooth-søgning, hvis de ikke allerede er slået til.

Startskærmen Indstillinger Startskærmen Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Placering.

Funktionsskærmen Placering Funktionsskærmen Placering

Trin 2. Tryk på Apptilladelser.

Skærmen Tilladelse til Lokation til Samsung Find Skærmen Tilladelse til Lokation til Samsung Find

Trin 3. Verificer din foretrukne GPS-apps indstilling for tilladelser.

* Hvis din GPS-app er angivet under TILLADT HELE TIDEN, er funktionen aktiveret.
* Hvis din GPS-app kræver tilladelse: Tryk på din foretrukne GPS-app > Vælg Tillad altid eller Tillad kun, mens appen er i brug.

Bemærk: Apps, der konstant har aktiveret placering, vil blive opført under TILLADT HELE TIDEN. Apps, der kun bruger din enheds placering, når du åbner dem, er opført under TILLADT KUN MENS I BRUG. Apps, der ikke har lov til at bruge din placering, er opført under AFVIST.

Placering af din Galaxy-enhed
En enhedsholder er det bedste sted til din Galaxy-enhed, når du bruger dens GPS. Placering af din Galaxy-enhed i en kopholder eller nær elektroniske enheder, der udsender enhver form for signal, kan forstyrre dit GPS-signal.

Position af enhedsholderen
Placer enhedsholderen på et åbent område, væk fra anden elektronik, med direkte udsigt til forruden eller vinduerne.
* Køretøjsdisplays, elektronik der udsender signaler (såsom bompenge-tags og kameraer på intrumentbrættet) og trådløse opladningsmiljøer kan forstyrre din enheds GPS-signal.

En Galaxy-enhed monteret på en bils instrumentbræt, som viser et navigationskort.

Bemærk: Billeder, der bruges, er simulerede til illustrative formål, og den faktiske UI kan variere efter OS-version, enhedsmodel, region osv.