Sådan parres Bluetooth-hovedtelefoner med dit Samsung Galaxy Watch Active2

Nyd dit livs soundtrack ved at forbinde dit smart ur til et par Bluetooth-hovedtelefoner, så du får mest ud af det, uanset hvilke forhold du er i. Nu kan du problemfrit blive ved med at høre musik med dit Galaxy Watch Active2, mens du er på farten.

Par Bluetooth-hovedtelefoner med dit ur

Du kan nemt forbinde Bluetooth-hovedtelefonerne, og du kan lytte til musik og føre en telefonsamtale gennem det i følgende trin.

Trin 1. Naviger til Indstillinger på dit ur.
Trin 2. Stryg til, og tryk på Forbindelser Bluetooth.
Trin 3. Slå kontakten til for Bluetooth, og kontroller, om hovedtelefonerne er i parringstilstand.
Trin 4. Tryk på Bluetooth-lyd og vælg de ønskede Bluetooth-hovedtelefoner.

Du kan justere Bluetooth-lyd ved hjælp af indstillingsikonet ud for Bluetooth-hovedtelefonerne til:

• Fjern parring
  • Opkaldslyd
  • Medielyd

Du kan også parre dine Bluetooth-hovedtelefoner ved hjælp af hurtigpanelet på dit ur.

Trin 1. Stryg nedad fra skærmens øverste kant.
Trin 2. Stryg rammen, eller stryg til venstre eller højre på skærmen for at flytte til næste eller forrige hurtigpanel.

sådan parrer man, Galaxy Watch, Watch Active2, bluetooth-hovedtelefoner

Trin 3. Tryk på Hovedtelefon-ikonet.
Trin 4. Bluetooth-funktionen er aktiveret, og der søges i den tilgængelige liste over Bluetooth-hovedtelefoner.

Hvis den tidligere anvendte Bluetooth er tilgængelig, forbindes den automatisk.

Bemærk: Lyd-output til opkaldssamtale til Bluetooth-hovedtelefoner er kun tilgængelig med LTE-urmodeller. Hvis kontakten til opkaldslyd og medielyd er slået fra, hører du ikke noget output til Bluetooth-hovedtelefonerne, og de kan muligvis afbryde forbindelsen fra uret.

Du kan parre to Bluetooth-enheder på én gang, og dine hovedtelefoner skifter intuitivt mellem enheder. Men af nogle grunde, hvis en anden Bluetooth-enhed ikke kan finde dit Galaxy-ur, skal du kontrollere nedenstående tip inden du kontakter et Samsung-servicecenter.

• Sørg for, at den trådløse Bluetooth-funktion er aktiveret på dit Galaxy Watch Active2.
  • Nulstil dit Galaxy Watch Active2, og prøv igen.
  • Sørg for, at dit Galaxy Watch Active2 og den anden Bluetooth-enhed er inden for Bluetooth-forbindelsesrækkevidden (10 m).

Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.

Du kan kontrollere nedenstående kontrolpunkter, når en Bluetooth-forbindelse ikke er oprettet, eller dit Galaxy Watch Active2 og den mobile enhed er afbrudt.

• Sørg for, at Bluetooth-funktionen på begge enheder er aktiveret.
  • Sørg for, at der ikke er forhindringer, såsom vægge eller elektrisk udstyr, mellem enhederne.
  • Sørg for, at den nyeste version af Galaxy Wearable-appen er installeret på den mobile enhed.

Opdater om nødvendigt Galaxy Wearable-appen til den nyeste version.

• Sørg for, at dit Galaxy Watch Active2 og den anden Bluetooth-enhed er inden for Bluetooth-forbindelsesområdet (10 m).

Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.

• Genstart begge enheder og start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden igen.