Sådan bruger du S Pen fjernbetjeningen på Samsung Galaxy Note 9?

I denne video viser vi dig, hvordan du bruger S Pen som fjernbetjening på din Galaxy Note9.

Find ud af hvilke funktioner S Pen har og få mest muligt ud af din Note9.

How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9? How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9?

Velkommen!

Den nye S Pen er udstyret med Bluetooth, så du kan bruge den som fjernbetjening.

For at aktivere S Pen-fjernbetjeningen skal du starte Indstillinger-appen, trykke på Avancerede funktioner, derefter trykke på S Pen og S Pen remote.

Lad os afprøve det!

Når du er i Kamera-appen, kan du nemt tage billeder uden at bruge selvudløseren.

Tryk på S Pen-knappen én gang for at tage et billede, og tryk på den to gange for at skifte mellem front- og bagsidekameraet.

Hvis du er i Media Player-appen, kan du afspille en video eller sætte den på pause med ét enkelt tryk på S Pen-knappen.

Med et dobbelttryk på S Pen skifter du til næste sang eller video.

I Diktafon-appen kan du afspille en optagelse eller sætte den på pause ved at trykke en enkelt gang på S Pen.

Hvis du laver en præsentation kan du nemt gå til næste slide med et enkelt tryk eller gå til forrige slide ved at dobbelttrykke på S Pen.

Når du er i Galleri, tager et enkelt tryk på S Pen dig til næste billede og et dobbelttryk vender tilbage til det forrige.

Du kan også trykke og holde S Pen-knappen nede til hurtigt at gå ind på en forudvalgt app såsom kamera eller galleri.

Det er også muligt at låse din skærm op med S Pen.

For at aktivere denne funktion skal du først indstille en sikker skærmlås, såsom et mønster, en pinkode eller en adgangskode.

Dette vil deaktivere andre sikkerhedsfunktioner såsom fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Derefter skal du starte Indstillinger-appen og trykke på Avancerede funktioner.

Tryk på S Pen, tryk så og vælg Lås op med S Pen remote, og så OK.

Ved at trykke på S Pen-knappen bliver din skærm nu låst op, og startskærmen vil komme frem.

Vi håber, du kunne lide denne video om hvordan du bruger din Samsung Galaxy Note9.

Se venligst vores andre videoer, eller besøg Samsung Community for at lære mere om alle dine Samsung-produkter.