Sådan bruger du Fotohjælp til at redigere fotos på Samsung Galaxy-enheder

Fotohjælp tilbyder forskellige AI-funktioner, der hjælper dig med at redigere billeder i Galleri-appen. Lær mere om de billedredigeringsfunktioner, som Fotohjælp tilbyder.

Et håndtegnet hus omdannet til et rigtigt hus.

Noter:

• Sørg for, at du er logget ind på din Samsung-konto for at bruge denne funktion.
  • Billeder genereret af AI vil vise et AI-vandmærke i nederste venstre hjørne.
  • Dine tegninger sendes til en server, når de genereres som billeder. De transmitterede data behandles med det formål at levere funktionen, og de gemmes ikke af Samsung.
  • Denne vejledning er baseret på One UI 6.1.1, og support til funktioner kan variere afhængigt af din model og softwareversion.
  • Funktionerne Skitse til billede og Portrait studio er kun tilgængelige på Galaxy Z Flip6 og Z Fold6.

Funktionen kan aktiveres direkte på et billede i Galleri-appen, når du bruger funktionen for første gang, eller du kan også slå funktionen til/fra i Indstillinger.

Startskærm for Indstillinger Startskærm for Indstillinger

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Galaxy AI.

Indstillinger af funktioner til Galaxy AI Indstillinger af funktioner til Galaxy AI

Trin 2. Vælg Fotohjælp.

KOntakt til aktivering af Fotohjælp-funktionen KOntakt til aktivering af Fotohjælp-funktionen

Trin 3. Tryk på kontakten til Til.

Skitse til billede
Fotohjælp’s 'Skitse til billede'-funktion forvandler en simpel skitse tegnet oven på et billede til et fotorealistisk objekt, der matcher stemningen i fotoet. For at bruge ‘Skitse til billede’, skal du aktivere Tegnehjælp-funktionen (Indstillinger > Galaxy AI).

Billede af en stol Billede af en stol

Trin 1. Åbn Galleri > Vælg ønsket foto > Tryk på Fotohjælp-ikonet.

Billede af en stol i fotoredigeringspanelet Billede af en stol i fotoredigeringspanelet

Trin 2. Tryk på Skitse til billede-ikonet.

En skitse af en hundehvalp på en stol En skitse af en hundehvalp på en stol

Trin 3. Tegn et billede på fotoet > Tryk på Generer.

* Du skal muligvis tegne mindre objekter eller tegne objekter tættere sammen for at generere.

hundehvalpskitsen blev til et rigtigt hundehvalpbillede hundehvalpskitsen blev til et rigtigt hundehvalpbillede

Trin 4. Stryg til venstre for at se de genererede billedmuligheder > Tryk på Gem kopi.

Generativ redigering
Du kan også slette, flytte eller ændre størrelsen på det oprettede objekt ved at trykke længe på det ved hjælp af funktionen ‘Generativ redigering’. AI'en vil automatisk justere objektet og baggrunden, så de matcher det originale foto.

Billede af en hundehvalp på en stol Billede af en hundehvalp på en stol

Trin 1. Tryk på Fotohjælp-ikonet.

Billede af en hundehvalp i fotoredigeringspanelet Billede af en hundehvalp i fotoredigeringspanelet

Trin 2. Langt tryk på objektet for at flytte, ændre størrelse eller slette > Juster vippearmen for at justere billeder > Tryk på Generer.

Billede af en hundehvalp i fotoredigeringspanelet Billede af en hundehvalp i fotoredigeringspanelet

Trin 3. Tryk på Gem kopi.

Portrætstudio
Portrætstudio bruger AI til at konvertere portrætbilleder til tegneseriefigurer.

Portrætbillede af en smilende kvinde Portrætbillede af en smilende kvinde

Trin 1. Åbn Galleri > Vælg ønsket foto > Tryk på Fotohjælp-ikonet.

Portrætbillede af en smilende kvinde i fotoredigeringspanelet Portrætbillede af en smilende kvinde i fotoredigeringspanelet

Trin 2. Tryk på Portrætstudio.

* Knappen Portrætstudio vises ikke, hvis personen er for lille til at blive genkendt på billedet.

Skærm til valg af billedstil til portrættet Skærm til valg af billedstil til portrættet

Trin 3. Vælg en portrætstil at anvende: Tegneserie, 3D tegnefilm, Akvarel, Skitse > Tryk på Generer.

Et portræt konverteret til et billede i tegneseriestil. Et portræt konverteret til et billede i tegneseriestil.

Trin 4. Stryg til venstre for at se de genererede billedmuligheder > Tryk på Gem kopi eller på download-ikonet.

Bemærk: På grund af AI's natur kan resultaterne variere.

Sidst opdateret: juli 2024