Sådan bruger man enkelthåndstilstand og One Hand Operation +

Brug af enkelthåndstilstand og One Hand Operation + på en Galaxy-enhed

Styr nemt din enhed med én hånd ved hjælp af enkelthåndstilstand og One Hand Operation +. Enkelthåndstilstand findes under Avancerede indstillinger på din smartphone, hvor du kan nedjustere skærmstørrelsen på din skærm. Med appen One Hand Operation + kan du få adgang til dine yndlingsapps, tænde for lommelygten, tage et skærmbillede og meget mere med et enkelt fingerstrøg.

Bemærk: One Hand Operation + er tilgængeligt på smartphones og tablets, men enkelthåndstilstand er kun tilgængeligt på smartphones.

Din Galaxy-smartphone kommer også med en indbygget enkelthåndstilstand, så det er lettere at styre din enhed.

1 Åbn Indstillinger.
Ikonet Indstillinger
2 Tryk på Avancerede indstillinger.
Avancerede indstillinger i indstillingerne
3 Tryk på Enkelthåndstilstand.
Tryk på Enkelthåndstilstand i avancerede indstillinger
4 Slå den til, og vælg din foretrukne handling for at starte enkelthåndstilstanden.
Slå enkelthåndstilstand til
5 Du kan aktivere enkelthåndstilstand ved at swipe ned i midten af skærmens nedre kant (hvor knappen Startskærm sidder) eller ved at dobbelttrykke på knappen Startskærm.

Hvis du vil have dit minimerede vindue til at skifte side, skal du trykke på den hvide pil i siden. Tryk på den hvide, vandrette bjælke over vinduet for at flytte det op og ned. Juster vinduets størrelse ved at holde det øverste hjørne nede og trække det, indtil det får din foretrukne størrelse. Afslut enkelthåndstilstanden ved at trykke på det tomme rum uden for vinduet.

Tryk på den hvide pil for at skifte side på det minimerede vindue
2 Swipe ned med to fingre for at tilgå dit Quick-panel, og tryk derefter på blyant-ikonet.
Tryk på blyant-ikonet i dit Quick-panel
3 Tryk på Rediger under Fuld.
Tryk på redigeringsknappen under fuld
4 Hold knappen One Hand Operation + nede, og træk den hen til Quick-panelet, og tryk derefter på Udført.
Hold knappen One Hand Operation + nede, og træk den hen til Quick-panelet Hold knappen One Hand Operation + nede, og træk den hen til Quick-panelet

Trin 1: Hold knappen One Hand Operation + nede.

Træk den hen til Quick-panelet, og tryk derefter på Udført Træk den hen til Quick-panelet, og tryk derefter på Udført

Trin 2: Træk den hen til Quick-panelet, og tryk derefter på Udført.

5 Gå eventuelt tilbage til Quick-panelet, og tryk på knappen One Hand Operation + for at aktivere den.
Tryk på knappen One Hand Operation + i Quick-panelet
6 Når den er aktiveret, kan du swipe kortvarigt over skærmen, diagonalt op og ned for at tilgå visse indstillinger.
Korte swipes over startskærmen på smartphonen ved hjælp af One Hand Operation +
1 Tryk og hold One Hand Operation + i dit Quick-panel.
Tryk og hold One Hand Operation + i dit Quick-panel
2 Herfra kan du justere og tilpasse håndtagene i forhold til størrelsen på din hånd, din tommelfingers tykkelse eller formen på dit cover for optimal bevægelsesgenkendelse.
Juster håndtagene til One Hand Operation +
3 Vælg et håndtag for at tilpasse swipe-indstillingerne.
Vælg et håndtag til tilpasning
4 Tryk på en swipe-funktion, og vælg derefter din foretrukne handling. Når de er tilpasset efter dine præferencer, kan du nemt tilgå indstillinger, handlinger eller endda åbne applikationer.
Indstillinger for diagonalt opad på venstre håndtag Indstillinger for diagonalt opad på venstre håndtag

Trin 1: Tryk på Diagonalt opad.

Indstillinger for at starte en applikation ved swipe-handling Indstillinger for at starte en applikation ved swipe-handling

Trin 2: Vælg Start applikation.

Vælg Galleri for at opdatere swipe-bevægelsen Vælg Galleri for at opdatere swipe-bevægelsen

Trin 3: Tryk på Galleri. Et diagonalt swipe opad på venstre håndtag vil nu åbne appen Galleri.

1 Tryk og hold One Hand Operation + i dit Quick-panel.
Tryk og hold One Hand Operation + i dit Quick-panel
2 Tryk på Avancerede indstillinger.
Tryk på avancerede indstillinger i appen One Hand Operation +
3 Tryk på Animation.
Tryk på Animation i de avancerede indstillinger
4 Indstil animationsstilen til Bølget linje, og vælg derefter en mulighed under farveindstillinger for at tilpasse.
Skift animationsstilen til en bølget linje
5 Vælg en farve, og tryk derefter på Udført.
Vælg en farve til den bølgede linje
6 Gentag trinnene til Farve på pil og Konturfarve. Nu er håndtagets udseende blevet ændret.
Et eksempel på det nye, røde håndtag