Sådan bruger du høreapparater sammen med Samsung Galaxy-enheder

Galaxy-enheder understøtter Bluetooth-forbindelser med høreapparater. Find ud af, hvordan du bruger funktionerne kompatibilitet med høreapparat og lydstreaming til at forbinde høreapparater til Galaxy-enheder og optimere lydkvaliteten.

En person, der bruger et høreapparat og bruger en Galaxy S24.

Lydstreaming til høreapparater (ASHA)

Denne funktion understøtter lydstreaming ved at forbinde din Galaxy-enhed og dit høreapparat via Bluetooth, hvilket gør det muligt at høre lydene på din telefon tydeligere.

* For at bruge lydstreaming til høreapparater skal din Galaxy-enhed og dit høreapparat begge understøtte funktionen.

* Hvis du har spørgsmål vedrørende ASHA-understøttelse af høreapparater, bedes du kontakte producenten af dit høreapparat.

Sådan parres dine høreapparater med en Galaxy-enhed

Sørg for, at dine høreapparater er i paringstilstand. Hvis du er usikker på, hvordan du sætter dit høreapparat i paringstilstand, skal du se producentens instruktioner eller brugervejledning for mere information.

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. På Galaxy-enhed: Åbn Indstillinger > Vælg Tilgængelighed.

Funktioner til høreforbedring Funktioner til høreforbedring

Trin 2. Vælg Høreforbedringer > Vælg Hjælp til høreapparat.

Pop op-vindue med parringsinstruktioner til høreapparat Pop op-vindue med parringsinstruktioner til høreapparat

Trin 3. Tryk på Bluetooth-høreapparater > Tryk på Fortsæt i pop op-vinduet.

Pop op-vindue med anmodning om Bluetooth-parring Pop op-vindue med anmodning om Bluetooth-parring

Trin 4. Vælg dine høreapparater på listen over tilgængelige enheder > Tryk på Par i pop op-vinduet.

* Du kan også forbinde dine høreapparater via Indstillinger > Forbindelse > Bluetooth.

Understøttede enheder

Galaxy S

Galaxy Z Flip / Z Fold

Galaxy A

Galaxy Tab

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Flip / Z Fold 4

A13 / A23 / A23 5G / A33 5G / A53 5G / A73 5G

Tab S6 Lite Refresh / Tab S6 Lite Refresh 2 / Tab Active4 Pro / Tab Active5

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Flip / Z Fold 5

A14 / A14 5G / A54 5G

Tab S8 / Tab S8+ / Tab S8 Ultra

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

A25 5G / A35 5G / A55 5G

Tab S9 / Tab S9+ / Tab S9 ultra / Tab S9 FE / Tab S9 FE+

* ASHA-support kan variere afhængigt af udgivelseslandet.

* For Galaxy-enhedmodeller udgivet før 2022, kontakt venligst Samsung Call Center vedrørende ASHA-support.

* Hvis funktionen ikke er synlig på ASHA-understøttede modeller, opdater softwaren til den nyeste version og tjek igen.

Kompatibilitet med høreapparat (HAC)

"Kompatibilitet med høreapparat" tillader, at lydsignaler og elektromagnetiske signaler bliver transmitteret direkte fra Galaxy-enhedens øverste modtager (den del, der berører dit øre), for at hjælpe dig med at høre med høreapparater.

Sådan opsættes "Kompatibilitet med høreapparat"

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger > Vælg Tilgængelighed.

Funktioner til høreforbedring Funktioner til høreforbedring

Trin 2. Vælg Høreforbedringer > Tryk på Hjælp til høreapparat.

Funktioner til hjælp til høreapparat Funktioner til hjælp til høreapparat

Trin 3. Tryk på kontakten for at aktivere "Kompatibilitet med høreapparat".

* Du kan også indstille "Kompatibilitet med høreapparat" i Opkald > Indstillinger > Andre opkaldsindstillinger.

Understøttede enheder

Galaxy S

Galaxy Z Fold

Galaxy Z Flip

S10e / S10 / S10+ / S10 5G / S10 Lite

Z Fold

Z Flip

S20 / S20+ / S20 Ultra / S20 FE

Z Fold2

Z Flip 5G

S21 / S21+ / S21 Ultra / S21 FE

Z Fold3

Z Flip3

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Fold4

Z Flip4

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Fold5

Z Flip5

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

-

* Tilgængeligheden af HAC-support kan variere afhængigt af landet.

Bemærk: Alle oplysninger om HAC, der er certificeret af FCC, vedrører kun understøttede enheder, der er frigivet i USA.