Sådan nulstiller du din smartphone med tidligere PIN-kode, adgangskode eller mønster til skærmlås

Brug af tidligere låseskærmsfunktion på en smartphone

Hvis du har glemt din nye PIN-kode, adgangskode eller dit nye mønster til skærmlås inden for 72 timer efter, at du har indstillet den, kan du bruge den tidligere indstilling til at låse din smartphone op.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig på smartphones med softwaren One UI 6.1 (eller nyere).

Krav for at nulstille med tidligere låseskærm

• Kun tilgængelig inden for 72 timer efter indstillingen af ny PIN-kode, adgangskode eller mønster.
  • Skærmlåsmetoden indstilles som PIN-kode, adgangskode eller mønster med eller uden biometri.
  • Feltet Slet tidligere PIN-kode nu er ikke markeret.

Hvordan bruger man funktionen Nulstil med tidligere skærmlåsfunktion?

Efter fem mislykkede forsøg på at indtaste din PIN-kode, adgangskode eller dit mønster vises meddelelsen Har du glemt PIN-koden/adgangskoden/mønsteret?.

1 Tryk på Har du glemt PIN-koden/adgangskoden/mønsteret?
Tryk på glemt PIN-kode efter fem mislykkede forsøg
2 Derefter bliver du omdirigeret til skærmen Nulstil med tidligere skærmlås. Indtast din tidligere PIN-kode, adgangskode eller dit tidligere mønster.
Nulstil med tidligere skærmlås
3 Nu kan du indstille en ny PIN-kode, adgangskode eller et nyt mønster.
Skærmen Indstil din nye PIN-kode

Hvordan sletter jeg den tidligere PIN-kode, adgangskode eller det tidligere mønster?

Når du indstiller en ny PIN-kode, adgangskode eller et nyt mønster, vises en skærm med muligheden Slet tidligere PIN-kode/adgangskode/mønster nu. Marker muligheden, og tryk på OK, hvis du gerne vil slette den tidligere skærmlås.

Ny adgangskode indstillet. Muligheden Slet tidligere PIN-kode nu

Bemærk: Hvis funktionen "nulstil med tidligere skærmlås" skal fungere, må feltet Slet tidligere PIN-kode nu ikke markeres.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg også har glemt min tidligere PIN-kode, adgangskode eller mit tidligere mønster?

Du bliver muligvis nødt til at bestille en reparation og få foretaget en fabriksnulstilling på et servicecenter. Dette sletter alle data, så du bør altid sørge for at sikkerhedskopiere dine data.