Sådan installerer og bruger du SmartThings-appen på din iPhone

SmartThings-appen til mobil understøtter Galaxy-enheder, andre Android-smartphones og iPhones.

SmartThings app-ikon på en iPhone.

Log ind på din Samsung-konto for at bruge appen.

Appens officielle titel er "SmartThings." Søg efter "SmartThings" i søgefeltet i Apple App Store, og installer derefter SmartThings-appen.

Trin 1. Skærm for at vælge App Store-ikonet. Trin 1. Skærm for at vælge App Store-ikonet.

Trin 1. Åbn app store

Trin 2. Skærm for at finde og installere SmartThings. Trin 2. Skærm for at finde og installere SmartThings.

Trin 2. Søg efter appen ”SmartThings”, og tryk for at installere.

Trin 3. Skærm til at styre dine enheder. SmartThings vil gerne bruge Bluetooth. Tryk på ”Ok”. Trin 3. Skærm til at styre dine enheder. SmartThings vil gerne bruge Bluetooth. Tryk på ”Ok”.

Trin 3. Tryk på OK for at tillade appen at bruge Bluetooth

Trin 4. Skærm med log ind ikon. Trin 4. Skærm med log ind ikon.

Trin 4. Tryk på Log ind

Trin 5. Skærm for at logge ind på din Samsung-konto. Hvis du ikke allerede har en, skal du vælge ”Opret en konto”. Trin 5. Skærm for at logge ind på din Samsung-konto. Hvis du ikke allerede har en, skal du vælge ”Opret en konto”.

Trin 5. Hvis du har en Samsung-konto; log ind, eller tryk for at oprette en konto, hvis du ikke har en

Trin 6. Vælg ”Acceptér” til Samsung-kontoens vilkår og betingelser. Trin 6. Vælg ”Acceptér” til Samsung-kontoens vilkår og betingelser.

Trin 6. Hvis du opretter en Samsung-konto, skal du læse og acceptere vilkårene og betingelserne for at fortsætte

Brugsmiljø

• OS:13.0 og højere.
  • Enheder: iPhone 6s, iPad Mini 4. generation og nyere.
  • Understøttede opløsninger: Enhedsopløsninger fra 1334x750 til 2732x2048 understøttes.

Bemærk: SmartThings appbrugsmiljøet kan ændres uden forudgående varsel for at forbedre brugervenligheden og ydeevnen.