Enheder, der er tilsluttet min SmartThings-hub, vises offline

Smartphone med enheder tilsluttet SmartThings-appen.

Indstillingerne for dit Wi-Fi-adgangspunkt (AP) kan have ændret sig:

• Afbryd strømmen fra dine enheder, tilslut derefter igen og kontroller status på din SmartThings-hub.
  • Hvis din Wi-Fi AP er konfigureret til kun at understøtte 5Ghz frekvensbånd, så prøv at ændre Wi-Fi AP indstillingerne til at inkludere understøttelse af 2,4Ghz frekvensbånd.
  • Wi-Fi AP-navnet er muligvis skjult.
  • Flyt SmartThings Hjem Hub tættere på dit Wi-Fi AP.
  • Opdater Wi-Fi-indstillingerne på SmartThings Hjem Hub.

-          Kør SmartThings-appen > Vælg SmartThings Hjem Hub.

-          Tryk på knappen Mere (+) i øverste højre hjørne > Indstillinger > Wi-Fi > Opdater Wi-Fi-indstillinger.

Trin 1. Skærm for at vælge SmartThings Hjem Hub-indstillingen. Trin 1. Skærm for at vælge SmartThings Hjem Hub-indstillingen.

Trin 1. Tryk på SmartThings Hjem Hub

Trin 2. Vælg muligheden ”Indstillinger”. Trin 2. Vælg muligheden ”Indstillinger”.

Trin 2. Tryk på ”Mere” (+) , og tryk derefter på Indstillinger.

Trin 3. Vælg muligheden ”Wi-Fi”. Trin 3. Vælg muligheden ”Wi-Fi”.

Trin 3. Tryk på ”Wi-Fi”.

Trin 4. Opdater Wi-Fi-oplysninger. Trin 4. Opdater Wi-Fi-oplysninger.

Trin 4. Tryk for at opdatere wi-fi-oplysninger

Trin 5. Wi-Fi-oplysninger for SmartThings Hjem Hub er blevet opdateret, vælg ”Udført”. Trin 5. Wi-Fi-oplysninger for SmartThings Hjem Hub er blevet opdateret, vælg ”Udført”.

Trin 5. Tryk på Udført, når oplysningerne er blevet opdateret

Hvis du efter at have fulgt disse trin stadig oplever forbindelsesproblemer med dine enheder

• Nulstil din SmartThings Hjem Hub.
  • Slet og genregistrer Hjem Hub-enheden fra SmartThings-appen.
  • Genopret forbindelse.