Tilslutning af Bluetooth-enheder til din telefon med SmartThings

Bluetooth-enheder er praktiske og nemme at bruge med SmartThings og kompatible enheder, såsom hovedtelefoner og højttalere, der kan forbindes problemfrit med SmartThings-appen på din telefon.

For at lette brugen forbliver parrede enheder forbundet til din telefon, selvom du afslutter SmartThings.

Tilslutning af Bluetooth-enheder til din telefon i SmartThings.

Med SmartThings-appen kan du overvåge og styre dine smartenheder eller apparater direkte fra din telefon. Uanset om du har glemt at slukke for tv'et, før du forlod huset i morges, eller vil have lyset automatisk til at tænde om aftenen, når du ankommer fra arbejde, har SmartThings dig dækket. Følg disse trin for at blive konfigureret og begynde at nyde alle fordelene ved et forbundet hjem:

På din Galaxy-telefon

1 Først skal du sørge for, at den enhed, du vil tilslutte, kan findes.
2 2. Naviger derefter til og åbn SmartThings-appen på din telefon.
3 Tryk på fanen Enheder, tryk på Tilføj (plustegnet), og tryk derefter på Tilføj enhed.
4 Tryk på Scan, og eventuelle tilgængelige enheder skal vises under Tilgængelige enheder
5 Vælg din enhed, og følg instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen og opsætningen af din Bluetooth-enhed.
Scan i nærheden i SmartThings-appen.

På din iPhone

1 Sørg for, at din Bluetooth-enhed er i parringstilstand.
2 Naviger derefter til og åbn SmartThings-appen på din telefon.
3 Tryk på fanen Enheder tryk derefter på Tilføj (plustegnet).
4 Tryk på Scan i nærheden, og eventuelle tilgængelige enheder vises under Tilgængelige enheder.
5 Tryk på enheden, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at afslutte parringen og opsætningen af din Bluetooth-enhed.
Scan i nærheden i SmartThings-appen på en iPhone.

Tilsluttede Bluetooth-enheder kan findes på Enhedspanelet.

På din Galaxy-telefon

Bare stryg ned fra toppen af skærmen med to fingre for at åbne panelet Hurtige indstillinger, og tryk derefter på Enhedskontrollen. Tryk på din ønskede Bluetooth-enhed for at se dens tilgængelige indstillinger, eller tilslut den igen, hvis den ikke er parret i øjeblikket. Dette panel er kun tilgængeligt på telefoner, der kører Android 10 eller nyere

Enhedskontrol på panelet Hurtige indstillinger.

På din iPhone

Naviger til og åbn Indstillinger, og tryk derefter på Bluetooth. Enheder, der i øjeblikket er parret eller har været parret tidligere, vises på denne side. Hvis en enhed ikke er parret i øjeblikket, skal du sørge for, at Bluetooth er aktiveret og derefter trykke på den ønskede enhed for at oprette forbindelse til den. Du kan også trykke på ikonet info til højre for enheden for yderligere indstillinger.

Skift ud for Bluetooth på en iPhone.