Auto Zoom-funktion på Samsung Galaxy Z Flip6

Auto Zoom er en ny funktion på Galaxy Z Flip6, der genkender mennesker eller kæledyr og automatisk justerer til optimal zooming, når du tager et foto i Flex-tilstand.

Et billede på Galaxy Z Flip6, der er zoomet ind på

Bemærk: Hvis du ikke holder din telefon stille, når du tager et foto, kan din telefon ryste, og Auto Zoom vil muligvis ikke fungere korrekt.

Sådan bruges Auto Zoom

Auto Zoom fungerer kun i fototilstand, når du tager et foto i Flex-tilstand. Funktionen understøttes ikke i andre tilstande, såsom portræt- eller videotilstande.

Trin 1. Tryk på tænd/sluk-knappen eller dobbelttryk på skærmen for at vække coverskærmen > Rør ved og træk Kamera-ikonet mod midten af coverskærmen.

Åbning af FlexCam på Galaxy Z Flip 6

* Du kan også hurtigt trykke på Afbryder-knappen to gange for at starte Kamera-appen.

Trin 2. Åbn folden for at starte Flex-tilstand.

Galaxy Z Flip6 i Flex-tilstand

Trin 3. Tryk på Auto zoom-ikonet for at aktivere funktionen > Zoomet vil automatisk ændre sig baseret på scenen og emnerne.

En hund sidder på en sofa En hund sidder på en sofa

Auto Zoom Fra

En hund sidder på en sofa En hund sidder på en sofa

Auto Zoom Til

Bemærk: Hvis du gerne vil lære mere om Flex-tilstand og hvordan du tager billeder med FlexCam-funktionen, henvises der til denne artikel.