Om det opdaterede Edge-panel og adgang til funktionen Smart select

Med udgivelsen af One UI 6.1.1 er organiseringen af Edge-panel blevet redesignet, hvilket har gjort adgangen til Smart select-funktionen nemmere. Brug denne guide til at lære mere om den forbedrede adgang til Smart select.

Galaxy Fold-skærm med Edge-panel åbent.

Sådan får du adgang til Smart select og redigering af Apps-panelet

Smart select-ikonet er fastgjort inde i Apps-panelet i Edge-panelet for at give nemmere adgang.

Startkærm. Startkærm.

Trin 1. Swipe til venstre på den øverste højre side af skærmen for at åbne Edge-panelerne.

* Du kan aktivere Edge-panelerne i Indstillinger > Skærm.

Menuen Edge-paneler åbnet. Menuen Edge-paneler åbnet.

Trin 2. Vælg ikonet Indstillinger.

* Ikonet Indstillinger vises i 3 sekunder, efter du har åbnet Edge-panelet, og forsvinder derefter.

Muligheder i Edge-panel. Muligheder i Edge-panel.

Trin 3. Vælg Apps-panelets menu Rediger.

Andre ændringer
Visse tidligere tilgængelige funktioner vil ikke længere være tilgængelige, da grænsefladen forenkles, og der tilbydes lettere veje.

• Smart select-panelet, som tidligere var tilgængeligt som et separat panel, er blevet fjernet.
  • Animerings-funktionen, der var i Smart select-panelet, er ikke længere tilgængelig.
Edge-panel før One UI 6.1.1 Edge-panel før One UI 6.1.1

One UI 6.1.0 og tidligere versioner

Edge-panel efter One UI 6.1.1 Edge-panel efter One UI 6.1.1

One UI 6.1.1 og nyere versioner