Om Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+ kan fastgøres til dine nøgler, punge og andre personlige ejendele for at hjælpe dig med at holde styr på, hvor du efterlod dem. Bare følg meddelelseslyden eller brug den (AR-aktiverede) "Find ved hjælp af kamera"-funktionen.

Galaxy SmartTag+ på en kuffert.

Andre Galaxy-enheder kan hjælpe dig med at finde et SmartTag+. Når din SmartTag+ er fundet af andre Galaxy-enheder, vil du modtage en meddelelse, der fortæller dig cirka, hvor din SmartTag+ er via funktionen "Giv mig besked, når den er fundet".

For at oprette forbindelse til dit SmartTag skal du bruge en Samsung Galaxy-mobilenhed, som du kan installere SmartThings-appen på. SmartTag er kompatibel med Samsung Android OS 8.0 og nyere. Andre Android-enheder og iOS-enheder understøttes ikke.

For at bruge funktionen "Find ved hjælp af kamera" med SmartTag+, skal du bruge en Galaxy Mobile-enhed med Android 11 eller nyere og UWB-understøttelse.

Karakteristika for Galaxy SmartTag+

• Hold styr på dine ting: Nøgler, kæledyr og tasker.
  • Find ved hjælp af Galaxy Find Network uden GPS (Find offline).
  • Find enheder ved hjælp af lyd.
  • Op til 100-130 dages batterilevetid.
  • IP52-niveau beskyttelse mod støv og fugt.
  • AR-finding (UWB).

Bemærk: Tilslut og spor uden at skulle abonnere hos din tjenesteudbyder (der påløber ingen ekstra servicegebyrer).

Galaxy SmartTag+ specifikationer

Description of the characteristics of the Galaxy SmartTag+ and Galaxy SmartTag.

Division

Galaxy SmartTag+
(ET-T7300)

Galaxy SmartTag

(ET-T5300)

Produktmål (LxBxD)

3.91 x 3.91 x 0.99 cm

3.91 x 3.91 x 0.99 cm

Produktvægt

0.459 oz

0.459 oz

Hukommelse/RAM

512KByte/128KByte

512KByte/128KByte

Bluetooth®-profiler

5.0 (Kun BLE)

5.0 (Kun BLE)

GPS

Batteri

Udskiftelig CR2032

Udskiftelig CR2032

Vandtæt

IPS2

IPS2

Taster og knapper

1 knap

1 knap