Hvordan bruger jeg mit køleskab med SmartThings?

Tilslut dit Samsung-køleskab til SmartThings-appen, og administrer det med blot et tryk på en finger. SmartThings-appen kan hjælpe dig med at styre køletemperaturen og finde de mest effektive måder at holde din mad frisk på.

Oplev forskellige funktioner med SmartThings

SmartThings-appen er en enkel, nem fjernbetjening til dit apparat. For at bruge de forskellige og praktiske køleskabsfunktioner via appen, skal du forbinde dit Samsung køleskab med SmartThings-appen på din smartphone. Tryk blot på de funktionskategorier, du ønsker, og administrer indstillinger.

Sørg for, at dit køleskab og din smartphone er forbundet til et Wi-Fi-netværk, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige med en Wi-Fi-forbindelse. Synkroniser også din Samsung-konto og SmartThings-appen med dit køleskab.

Bemærk venligst, at SmartThings-appforbindelsen og tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af den køleskabsmodel, du har.

samsung køleskab med smartthings

Naviger i SmartThings-køleskabsfunktionerne

SmartThings-startskærmskategorierne kan variere afhængigt af de lokale forhold eller den enhed, du har.

Tryk på køleskabskortet, og tryk på de 3 prikker øverst til højre på skærmen for at administrere de grundlæggende indstillinger.

• Appindstillinger: Søg og indstil dit land og din placering.
  • Energimonitor: Du kan overvåge energiforbruget med Energimonitoren her.
  • Selvdiagnose: Du kan tjekke fejlfindingsvejledningen direkte på din smartphone.
  • Information: Du kan se modelnummer, oplysninger og enhedstype her.
indstillinger for smartthings i køleskabet

1. Temperatur

Indstil temperaturen på køleskabet og fryseren.

temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet

Tryk på Køleskab eller Fryser på toppen for at administrere de ønskede temperaturer.

temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet

Du kan vælge den ønskede temperatur til køleskabet.

temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet temperaturindstillinger for smartthings i køleskabet

Du kan vælge den ønskede temperatur til fryseren.

2. Vælg tilstand

Du kan vælge de ønskede tilstande afhængigt af typen af mad.

køleskab smartthings vælg tilstand køleskab smartthings vælg tilstand

Tryk på Flex Crisper for at administrere den ønskede tilstand for køleskabet.

køleskab smartthings vælg tilstand køleskab smartthings vælg tilstand

Vælg tilstand, og tryk på OK.

køleskab smartthings vælg tilstand køleskab smartthings vælg tilstand

Tryk på Cool Select+ (FlexZone) for at administrere den ønskede tilstand for fryseren.

køleskab smartthings vælg tilstand køleskab smartthings vælg tilstand

Vælg tilstand, og tryk på OK.

3. Power cool/Power freeze

Hvis du vil nedkøle maden hurtigere for at opnå optimal friskhed, skal du bruge Power Cool/Power freeze. Kold luft blæses ind i køleskabet for at reducere den indvendige temperatur til 1°C hurtigt, men midlertidigt.

samsung køleskab power cool funktion

4. Fødevareliste

Du kan oprette fødevarelisten i dit køleskab for at administrere den.

køleskab smartthings fødevareliste køleskab smartthings fødevareliste

Tryk på Tilføj elementer for at oprette listen.

køleskab smartthings fødevareliste køleskab smartthings fødevareliste

Vælg Placering for at angive, hvor maden skal opbevares.

køleskab smartthings fødevareliste køleskab smartthings fødevareliste

Du kan tage et billede af hver vare og registrere udløbsdatoen og også indstille en udløbspåmindelse. Når du indstiller udløbspåmindelse, informerer den dig om den resterende periode for fødevaren.

• Isfremstilling: Du kan slå isfremstillingsfunktionen til eller fra og kontrollere de aktuelle indstillinger for funktionen. Du kan også tjekke status og fremskridt for isfremstilling.
  • Alarmer: Indstil alarmen for døråbning, udskiftning af vandfilter, unormalt høj temperatur osv.
  • HomeCare Wizard: Du kan se den ugentlige rapport for enhedsadministrationen.
køleskab smartthings homecare wizard

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.