Hvad betyder informationsmeddelelsen på LED-panelet på min BESPOKE Jet?

Din BESPOKE Jet vil vise informationsmeddelelser på LED-panelet og informere dig om enhedens aktuelle situation. Find ud af mere om hyppigt forekommende informationsmeddelelser nedenfor.

Tjekliste, når du bruger BESPOKE Jet for første gang

Før du bruger BESPOKE Jet, bør du først vælge et sprog. Følg nedenstående trin for at justere indstillingerne på din maskine.

• Brug knappen (+) eller (-) til at vælge et sprog, og hold (+) knappen nede i 3 sekunder for at fuldføre indstillingen.
  • Tryk og hold (+) knappen nede i 3 sekunder, mens du bruger støvsugeren til at gå ind i sprogindstillingstilstanden senere.
Bespoke jet led viser sprogindstillinger
  • Tryk og hold (+) knappen nede i 5 sekunder, mens støvsugeren er på Rensestationen for at starte Energisparetilstand.
  • For at annullere energisparetilstanden skal du trykke og holde (+) knappen nede i 5 sekunder.
Bespoke jet led viser energisparetilstand

Bemærk:

• Energisparetilstanden er kun tilgængelig, når BESPOKE Jet er monteret på Rensestationen.
  • Energisparetilstanden afsluttes automatisk, når støvsugeren bruges.
  • Tryk på Tænd/sluk-knappen, og maskinen begynder at rense i tilstanden [MID]
  • Du kan ændre sugeeffekttilstanden mellem 4 niveauer [MIN, MID, MAX, JET] af sugeeffekt med (+) og (-) -knappen.
Bespoke jet led viser tænd/sluk-knappen

Bemærk: Når den våde børste er monteret, begynder støvsugeren automatisk at rense i våd børstetilstand.

Informationsmeddelelser på LED-displayet

Fejlmeddelelser genereres på LED-displayet på BESPOKE Jet-håndtaget med et ikon og stemmemeddelelser efter.

Bespoke jet led vises

Vigtige informationsmeddelelser

Display

Forklaring

[MIN] / [MID] / [MAX] / [JET]

Aktuelt valgt sugeeffekttilstand

[WET]

Våd børstetilstand

-Når den våde børste er monteret, vises våd børstetilstand

-Tryk på knappen (+) for at sprøjte vand. Mens du holder knappen (+) nede, sprøjtes der vand i maksimalt 2 sekunder.

Lavt batteri

Vises, når batteriet er lavt

Objekt sidder fast i børste/værktøj

Fejl vises, når noget er fanget i børsten eller værktøjet

Filter ikke indsat

Fejlen vises, når ”Micro Filter” mangler

Tilstoppet

Fejl vises, når støvsugeren er tilstoppet

Tjek Børste, Værktøj eller Filter

Advarer brugeren om at kontrollere børsten, værktøjet eller filteret for at løse tilstopningsfejlen

Rens Mikrofilter

Advarer og anbefaler brugeren at tjekke og vaske mikrofilteret regelmæssigt

Energibesparelse til

Vises, når energisparetilstand er aktiveret

Energibesparelse fra

Vises, når energisparetilstand er deaktiveret

Bemærk:

• Hvis du ser en informationsmeddelelse, der ikke er angivet på denne side, skal du finde en manual til det specifikke modelnummer.
  • Informationsmedelelserne kan variere afhængigt af Model.
  • Hvis du ikke er i stand til at slette informationsmeddelelsen fra din BESPOKE Jet, bedes du kontakte dit nærmeste Samsung-servicecenter for yderligere support.