Hvorfor har jeg ikke modtaget en ny mission fra Creature collection?

Creature collections er en interaktiv funktion, der er eksklusiv for Gaming Hub-appen. Den laver missioner baseret på din spilhistorik og skaber forskellige æg, som du kan finde, udklække og beholde. Hver mission indeholder et unikt æg, så jo flere spil du downloader, jo flere skabninger samler du på.

Visning af Creature Collection-skærm med uudklækket æg.

Creature collections afhænger af den enhed, du har, og de spil, du har installeret. Når du downloader et nyt spil, vil Creature collections afsløre en ny mission. Dette afhænger dog også af, hvilken type spil du har installeret – med forskellige genrer kommer forskellige missioner.  I fremtiden vil missioner blive opdateret i henhold til vores driftspolitik, så vær venligst på udkig efter nye.