Hvorfor modtog jeg ikke varen i in-appen efter betaling?

Afhængigt af din netværksforbindelsesstatus kan leveringen af elementer i appen blive forsinket. Luk venligst Galaxy Store og tjek historikken for dine Galaxy Store-køb ved at bruge følgende trin:

Trin 1. Start Galaxy Store på din telefon. Trin 1. Start Galaxy Store på din telefon.

Trin 1. Start Galaxy Store.

Trin 2. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen i bundentil højre. Trin 2. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen i bundentil højre.

Trin 2. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 3. Tryk på "Kvitteringer" på Galaxy-menuskærmen. Trin 3. Tryk på "Kvitteringer" på Galaxy-menuskærmen.

Trin 3. Tryk på "Kvitteringer".

Trin 4. Tryk på fanen "Varer" på skærmbilledet Kvitteringer. Trin 4. Tryk på fanen "Varer" på skærmbilledet Kvitteringer.

Trin 4. Tryk på ”Varer”.

Hvis du stadig ikke har modtaget varen i appen, så tjek om produktet blev leveret til dig. Du kan gøre det ved at følge de næste trin:

Trin 1. Hovedskærm med "Galaxy Store"-ikonet fremhævet. Trin 1. Hovedskærm med "Galaxy Store"-ikonet fremhævet.

Trin 1. Start Galaxy Store.

Trin 2. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Menu” fremhævet. Trin 2. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Menu” fremhævet.

Trin 2. Tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 3. Galaxy Store-menuside med Indstillingshjul fremhævet. Trin 3. Galaxy Store-menuside med Indstillingshjul fremhævet.

Trin 3. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre i Galaxy Store-menuen.

Trin 4. Indstillinger-siden med "Kontakt os" fremhævet. Trin 4. Indstillinger-siden med "Kontakt os" fremhævet.

Trin 4. Tryk på "Kontakt os".

Hvis du har brug for at tjekke din kvittering for Galaxy Store-oplysninger såsom et ordrenummer, købshistorik eller betalingsmetode, skal du følge disse trin:

Trin 1. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Menu” fremhævet. Trin 1. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Menu” fremhævet.

Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 2. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Kvitteringer” fremhævet. Trin 2. Galaxy Store-hovedsiden med indstillingen "Kvitteringer” fremhævet.

Trin 2. Tryk på "Kvitteringer”.

Trin 3. Galaxy Store-kvitteringssiden med indstillingen "Varer” fremhævet. Trin 3. Galaxy Store-kvitteringssiden med indstillingen "Varer” fremhævet.

Trin 3. Tryk på ”varer”.

Trin 4. Galaxy Store-varesiden med indstillingen "varedetaljer” fremhævet. Trin 4. Galaxy Store-varesiden med indstillingen "varedetaljer” fremhævet.

Trin 4. Tryk på et element for at åbne kvitteringen.