Hvorfor kan jeg ikke se installerede spilikoner på Start/Apps-skærmen?

Hvis dine Gaming Hub-tilladelser er indstillet til "Kun i Gaming Hub" i menuen "Vis spilapps", er ikonerne for spil, du installerer, ikke synlige på Start/Apps-skærmen. Sådan ændrer du dine indstillinger for at vise dine spilikoner på Start/Apps-skærmen:

Gaming Hub inddstillingsskærm.

Sådan aktiverer du "Vis spilapps" på Start/Apps-skærmen

• Trin 1. Tryk på menuen "Mere" i øverste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.
  • Trin 2: Tryk på ”Indstillinger”.
  • Trin 3: Tryk på ”Vis spilapps”.
  • Trin 4. Vælg ¨I Gaming Hub og Start- og Apps-skærme”.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tildligere end 7.0, er menuen "Mere" placeret i nederste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.

Dine spilikoner skulle nu være synlige på Start/Apps-skærmen.

Tryk på "Mere" menuen og gå til "Indstillinger" Tryk på "Mere" menuen og gå til "Indstillinger"

Trin 1. Tryk på "Mere" menuen og gå til "Indstillinger"

Tryk på "Vis spilapps". Tryk på "Vis spilapps".

Trin 2. Tryk på "Vis spilapps".

Vælg "I Gaming Hub og pä startskarmen og appskærmen". Vælg "I Gaming Hub og pä startskarmen og appskærmen".

Trin 3. Vælg "I Gaming Hub og pä startskarmen og appskærmen".

Bemærk: Hvis du bruger en anden tredjeparts startstarter end Samsung One UI Home, er indstillingen 'Vis spilapps' ikke synlig i indstillingerne for Gaming Hub. Denne funktion virker kun på One UI Home.