Hvorfor kan jeg ikke høre nogen spillyd?

Hvis der ikke er nogen lyd, mens du spiller et spil, kan der være et problem med lydindstillingerne. Først skal du kontrollere, om "Lydløs"-funktionen på din telefon er aktiveret. Ikonet "Lydløs" kan findes i området "Mine spil" (Hvis din Gaming Hub-version er tidligere end 7.0, findes lydløs-ikonet i bunden af menuen "Mine spil"). Hvis denne funktion er aktiveret, vil der ikke være nogen lyd under spillet.

Gaming Hub-visning med lydindstilling fremhævet.

Sådan slukkes Lydløs-funktionen

1 Udvid værktøjslinjen på "Gaming Hub"-startskærmen, og tryk på ikonet status for "Lydløs" i området "Mine spil".
2 Hvis der er et '\' i Lydløs-ikonet, betyder det, at Lydløs-funktionen er aktiveret. Tryk på ikonet igen for at deaktivere.

Bemærk: Placeringen af "Lydløs"-ikonet er forskellig afhængigt af hvilken enhed du bruger. Denne funktion understøttes muligvis ikke på nogle modeller.

Åbn "Game Launcher", og tryk på "Lydløs"-ikonstatussen nederst i "Mine spil" for at deaktivere den. Åbn "Game Launcher", og tryk på "Lydløs"-ikonstatussen nederst i "Mine spil" for at deaktivere den.

Trin 1. Tryk på lydløs-ikonet for at deaktivere funktionen.

Trin 2. Tryk på Indstillinger-tandhjulet øverst til højre på skærmen. Trin 2. Tryk på Indstillinger-tandhjulet øverst til højre på skærmen.

Trin 2. Tryk på lydløs-ikonet for at aktivere funktionen.

Tryk på Sluk (kun 7.0 og nyere). Tryk på Sluk (kun 7.0 og nyere).

Trin 3. Tryk på Sluk (kun 7.0 og nyere).