Hvad skal jeg gøre, hvis der registreres et ukendt login eller hackingforsøg

Når du bruger din Samsung-konto, kan du registrere mistænkelig aktivitet, som du ikke har godkendt. Nedenfor kan du få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du finder uautoriserede handlinger på din konto.

Visning af skærmbilledet Seneste kontoaktivitet i Samsung Account.

Tjek først din Samsung Accounts aktivitet.

Hvis du finder nogen af følgende oplysninger på din konto, kan det betyde, at din konto bliver brugt af en anden.

1 En e-mail om ”Nyt login”, da du ikke loggede ind.
2 Ændringer i dine indstillinger.
3 Enhver aktivitet på din konto, som du ikke har startet.

Sådan tjekker du for uautoriseret aktivitet fra din mobilenhed:

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger, og tryk på din Samsung-kontoprofil. Trin 1. Gå til enhedsindstillinger, og tryk på din Samsung-kontoprofil.

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger, og tryk på din Samsung-kontoprofil.

Trin 2. Tryk på "Enheder" for at kontrollere, om der er en handling på din konto, som du ikke har godkendt. Trin 2. Tryk på "Enheder" for at kontrollere, om der er en handling på din konto, som du ikke har godkendt.

Trin 2. Tryk på "Enheder" for at kontrollere, om der er en handling på din konto, som du ikke har godkendt.

Sådan tjekker du for uautoriseret aktivitet fra Samsung Account-webstedet:

Trin 1. Gå til Samsung Accounts officielle websted, og log ind på din konto. Trin 1. Gå til Samsung Accounts officielle websted, og log ind på din konto.

Trin 1. Gå til Samsung Accounts officielle websted, og log ind på din konto.

Trin 2. Gå til din Samsung-kontoprofil, og vælg fanen "Sikkerhed". Trin 2. Gå til din Samsung-kontoprofil, og vælg fanen "Sikkerhed".

Trin 2. Gå til din Samsung-kontoprofil, og vælg fanen "Sikkerhed".

Trin 3. Gå til "Seneste konto og aktivitet", klik på højrepilen for at gennemgå din kontoaktivitet. Trin 3. Gå til "Seneste konto og aktivitet", klik på højrepilen for at gennemgå din kontoaktivitet.

Trin 3. Gå til "Seneste konto og aktivitet", klik på højrepilen for at gennemgå din kontoaktivitet.

4 Enhver ukendt aktivitet i alle de tjenester, du bruger. For eksempel:
  • Data i skyen: Se efter eventuelle sikkerhedskopierings-, synkroniserings- eller sletningshandlinger, du ikke har startet.

• Galaxy Store / Galaxy Themes: Se efter ukendte køb eller slettet købshistorik.

Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, skal du følge disse trin for at forbedre din kontosikkerhed:

1 Skift din adgangskode med det samme. Din adgangskode skal altid være en stærk ny adgangskode, og du bør ændre den regelmæssigt. Brug ikke den samme adgangskode til andre tjenester.
2 Konfigurer totrinsbekræftelsen som følger:
  • Mobile enheder: Gå til enhedsindstillinger, og tryk på "Konti og sikkerhedskopiering". Vælg "Administrer konti", tryk på Samsung-konto, klik på "Min profil", vælg "Sikkerhed og fortrolighed" og tryk på "Totrinsbekræftelse".