Hvad gør jeg, hvis der opstår en fejl i Samsung DeX

Hvis du rapporterer fejl, der opstår, mens du bruger Samsung DeX, vil vi være i stand til at forbedre tjenesten ved at rette fejlene og levere opdateringer. Husk, at fejlrapporter indeholder logdata og kan indeholde nogle personlige oplysninger.

1 Gå til Samsung DeX-indstillinger eller knappen "Apps" nederst til venstre på Samsung DeX-skærmen.
2 Vælg "Kontakt os".
3 Vælg "Rapporter fejl".
4 Beskriv den fejl, du stødte på, marker afkrydsningsfeltet "Send systemlogdata" og vælg "Rapporter".

Bemærk: Hvis du også kunne dele skærmbilleder, der viser fejlen, ville det være meget nyttigt for at kunne løse problemet.

Se muligheden "Kontakt os" fra Samsung DeX nederst til venstre.

Send pc-logdata

- Automatisk indsamling af logdata

1 Når du har genskabt problemet, skal du klikke på ikonet Indstillinger på den øverste bjælke i det kørende vindue i pc-programmet til DeX.
2 Klik på indstillingen "Rapportér fejl" nederst på indstillingsskærmen. Hvis din telefon er tilsluttet din pc på dette tidspunkt, vil en fejlrapport blive sendt til din telefon.
3 En logdatafil vil blive oprettet på skrivebordet på din pc. (Eksempel: SamsungDeXLog_The Date_Time.zip).
4 Når logdatafilen er oprettet, skal du klikke på knappen "Rapportér problem".
5 Når webstedsvinduet for 1:1-forespørgsler åbner automatisk, skal du sende logdatafilen, der er oprettet på skrivebordet, via "Forespørgsler" ved at vedhæfte den. Du skal logge ind med din Samsung-konto. (Hvis du skriver en kommentar om, at telefonlogdataene også er blevet sendt, henter vi både telefon- og pc-logdata baseret på din konto og analyserer dem). Når processen er færdig, skal du trykke på "Send".
Visning af skærmbilledet "Rapporter fejl" på pc'en med rapporter fejl-indstillingen fremhævet.

Send telefonlogdata

- Hvis en notifikation om DeX-fejlrapport til pc vises på din telefon:

1 Hvis du klikker "Send" på notifikationen, starter du automatisk Members-appen.
2 Vælg "Send fejl", udfyld oplysningerne om fejlen, afkryds "Send systemlogdata", og klik derefter på "Send".

- Hvis en notifikation om DeX-fejlrapport til pc ikke vises på din telefon:

Når du har tilsluttet din telefon til pc'en, skal du køre Samsung DeX-appen for at genskabe problemet.

1 Vælg enten indstillingsapp > Samsung DeX-indstillinger eller knappen "Apps" nederst til venstre på Samsung DeX-skærmen.
2 Vælg "Send fejl", udfyld oplysningerne om fejlen, afkryds "Send systemlogdata", og klik derefter på "Send".

- Hvis din telefon og pc ikke tilslutter

1 Tilslut din telefon via USB, eller vælg den pc, du vil forbinde til, fra listen over trådløse forbindelser.
2 Når du har startet Samsung Members-appen, skal du sende den via "Send forespørgsel/fejl” > "Send fejl". (Afkrydsning af "Send systemlogdata" er påkrævet)".
Visning af skærmbilledet "Send fejl" i smartphonen

Kabeltilslutning til en skærm eller tv

Hvis Samsung DeX-skærmbilledet ikke vises på skærmen eller tv'et, der er tilsluttet via et kabel, skal du kontrollere følgende:

1 Kontroller og sørg for, at et officielt Samsung DeX-understøttende tilbehør er forbundet til din skærm eller dit tv via et HDMI-kabel.
2 Sørg for, at HDMI er valgt som input til skærmen eller tv'et. (Skift input for skærmen/tv'et til HDMI.)
3 Hvis skærmbilledet, der vises på skærmen/tv'et, er et spejl af enhedens skærm og ikke Samsung DeX-skærmen, skal du åbne notifikationspanelet på mobilenheden ved at stryge nedad fra toppen af skærmen og vælge DeX i menuen Hurtige indstillinger.

Bemærk: Hvis du ønsker, at Samsung DeX lanceres hver gang en skærm eller et tv er tilsluttet, skal du gå til "Avancerede funktioner" > "Samsung DeX" i tablettens indstillinger og derefter aktivere "Auto start, når HDMI er tilsluttet".

4 Tjek, om din enhed er i maksimal strømbesparende tilstand, sikker tilstand, nødtilstand eller børnetilstand. Hvis din enhed er i en af disse tilstande, skal du slukke for tilstanden via Indstillinger, før du opretter forbindelse.
5 Hvis der er vand i smartphonens eller tablettens port, vises skærmbilledet muligvis ikke korrekt på skærmen eller tv'et.

Trådløs forbindelse til et tv

1 For Samsung-tv'er udgivet i 2013 skal du opdatere firmwaren og prøve at oprette forbindelse igen.
2 Hvis forbindelsen mislykkes efter at have vist "Connecting..." i et stykke tid, skal du prøve igen efter at have frakoblet og tilsluttet strømkablet til tv'et eller donglen.
3 Hvis ovenstående forslag ikke hjælper med at løse problemet, bliver vi nødt til at analysere loggen. Send problemet til os ved at gå til [Samsung Members App > "Kontakt os"/"Rapporter fejl" > "Rapportér fejl" og marker afkrydsningsfeltet "Send systemlogdata".

1 Tjek, om tv'et understøtter en telefonskærmspejlingsfunktion (kompatibel med Miracast). Navnene kan variere fra producent til producent: Samsung TV – Skærmdeling/spejling, Sony TV – Skærmspejling og LG TV – Skærmdeling Tjek, om telefonskærmen vises på tv'et nøjagtigt, som den er, og ikke kun viser indholdet, der vises på mobilenheden. Listen over tilgængelige tv'er til tilslutning kan være anderledes end for Smart View.
2 Nogle Samsung-tv'er (2013- eller 2014-modeller) eller dongler skal skiftes til den dedikerede skærmspejlingstilstand for at blive fundet.
3 I andre tilfælde end ovenstående, hvis et tv eller en dongleenhed ikke vises, skal du tjekke igen efter at have frakoblet og tilsluttet strømkablet til tv'et eller donglen.

Hvis Samsung DeX-startskærmen ikke vises på pc'en, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Kablet forbindelse til en pc

1 Se følgende spørgsmål for at finde ud af, om din enhed kan køre Samsung DeX på en pc. (Tablet-enheder understøtter ikke Samsung DeX på en pc.)
2 Sørg for, at ikonet "Samsung DeX” vises under statusikoner på pc'ens proceslinje. Hvis ikke, skal du køre programmet "Samsung DeX".

Bemærk: For pc'er, der kører Windows, skal du kontrollere, om status for elementet ss_conn_service2 kører i Task Manager > Tjenesteliste. Hvis status er indstillet til 'Stopper', skal du højreklikke på det og vælge 'Start' for at ændre status.

3 Afbryd og tilslut derefter dit USB-kabel, mens Samsung DeX til pc kører på din pc. Når din mobilenhed er blevet genkendt af din pc, vises en loading-skærm på pc-skærmen. På din mobilenhed skal du trykke på knappen "Start nu" i pop op-meddelelsen "Send skærm til Samsung DeX". Derefter vises Samsung DeX-startskærmen på pc-skærmen.
4 Hvis du ikke kan se Samsung DeX-startskærmen, selv efter at du har tilsluttet USB-kablet igen, kan du prøve følgende: Tjek, om den installerede pc-app er den mest opdaterede version. Du kan tjekke versionen ved at klikke på knappen "Indstillinger" øverst til højre i vinduets titellinje og knappen "Opdater" under "Om Samsung DeX". Genstart din pc efter opdatering af appen, eller endda hvis den allerede var up-to-date.
5 Hvis USB-kablet eller -hubben er beskadiget, kan du muligvis ikke tilslutte. Prøv et andet USB-kabel eller hub.

Bemærk: Hvis Samsung DeX ikke fungerer korrekt på en pc, der kører på Qualcomms Snapdragon-platform (Windows på ARM), anbefaler vi, at du tilslutter pc'en via en USB-hub i stedet for at tilslutte den direkte ved hjælp af et USB-kabel.

6 Pc'er i en virksomhed og offentlige pc'er har typisk deres egen sikkerhedssoftware installeret, så du kan muligvis ikke forbinde til dem via USB. Hvis du ikke kan forbinde til en pc via USB, skal du kontakte administratoren af den relevante pc.

Trådløs forbindelse til en pc

1 Se følgende spørgsmål for at kontrollere, om din enhed understøtter trådløs forbindelse til en pc. (Tablet-enheder understøtter ikke Samsung DeX på pc.)
2 Find ud af, om du har installeret den nyeste version af Samsung DeX. For at gøre dette skal du klikke på ikonet Indstillinger > "Om Samsung DeX" > "Opdater"-knappen øverst til højre på vinduets titellinje.
3 Sørg for, at ikonet Samsung DeX vises under statusikoner på din pc's proceslinje. Hvis det ikke gør det, skal du køre programmet "Samsung DeX".
4 Tjek Wi-Fi-forbindelsen på din pc og mobilenhed. Din pc og den mobilenhed, som du forsøger at oprette forbindelse til, skal dele det samme Wi-Fi AP (adgangspunkt).
5 Åbn notifikationspanelet på din mobilenhed, og stryg nedad for at klikke på DeX-knappen. Vælg derefter "DeX på pc".

Bemærk: Hvis "DeX på tv eller skærm" vises i stedet for en valgmulighed, skal du vælge ikonet for flere muligheder øverst til højre i vinduet og trykke på "Skift til pc".

6 Fra listen over fundne enheder skal du vælge den pc, du vil forbinde til, og trykke på "Start nu". Godkend derefter tilslutningsanmodningen på din computer. Samsung DeX-startskærmen vises derefter på din pc-skærm."

1 Sørg for, at Samsung DeX er installeret på din pc.
2 Sørg også for, at ikonet Samsung DeX vises under statusikoner på pc'ens proceslinje. Hvis ikke, så kør Samsung DeX-programmet.
3 Tjek Wi-Fi-forbindelsen på din pc og mobilenhed. Din pc og den mobilenhed, som du forsøger at oprette forbindelse til, skal dele det samme Wi-Fi AP (adgangspunkt).