Hvad er log ind med Google?

Samsung tilbyder denne funktion, så du nemt og bekvemt kan bruge en Google-konto til at logge ind på din Samsung-konto. Så du kan have én konto til to forskellige applikationer.

Visning af skærmbillede af Samsung-konto med Google-kontologoet.

Hvis du vil logge ind på din Samsung-konto ved hjælp af din Google-konto, skal du blot følge disse trin.

Trin 1. Tryk på indstillingen "Log ind med Google” på Samsung-kontoens skærmbillede. Trin 1. Tryk på indstillingen "Log ind med Google” på Samsung-kontoens skærmbillede.

Trin 1. Åbn for din Samsung-konto, og tryk på "Log ind med Google" på loginskærmen.

Trin 2. I pop op-menuen skal du vælge, hvilken Google-konto du vil logge på. Trin 2. I pop op-menuen skal du vælge, hvilken Google-konto du vil logge på.

Trin 2. Vælg, hvilken Google-konto du vil bruge til at logge ind.

Trin 3. Foretag en "Totrinsbekræftelse", og brug blot din Google-konto. Trin 3. Foretag en "Totrinsbekræftelse", og brug blot din Google-konto.

Trin 3. Du vil være nødt til at foretage en "Totrinsbekræftelse" ved hjælp af den kode, som du modtager til dit telefonnummer. Du kan derefter bruge din Google-konto med din Samsung-konto.

Hvis du allerede er logget ind med en Samsung-konto, men du vil logge ind med din Google-konto, skal du følge disse trin.

Step1. På skærmen "Indstillinger" skal du trykke på "Google". Step1. På skærmen "Indstillinger" skal du trykke på "Google".

Trin 1. Åbn menuen ”Indstillinger”, og tryk på ”Google”.

Trin 2. Tryk på din Google-konto, og klik på pileikonet. Trin 2. Tryk på din Google-konto, og klik på pileikonet.

Trin 2. På dette skærmbillede skal du trykke på knappen "Log ind på din Google-konto".

Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge. Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge.

Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge.