Hvad er Samsung Flow?

Samsung Flow er et softwareprodukt, der muliggør en problemfri, sikker, forbundet oplevelse på tværs af dine enheder.

Visning af to enheder forbundet med Samsung Flow-appen.

Med Samsung Flow kan du autentificere din tablet/pc med din smartphone, dele indhold mellem enheder og synkronisere meddelelser eller se indhold fra din smartphone på din tablet/pc. Du kan tænde for smartphonens mobile hotspot for at holde din tablet/pc forbundet.

Bemærk: Automatisk hotspot-forbindelse er ikke tilgængelig for Android™ 11(R) OS.

Følgende enheder understøtter Samsung Flow

• Windows™ Tablet/PC: Windows™ 10 OS Creators update (V1703) og June patch build (15063.413).
  • Android™ Tablet: Android™ N OS eller nyere.
  • Android™ Telefon: Android™ N OS eller nyere.

Bemærk: Nogle modeller understøtter muligvis ikke Samsung Flow, afhængigt af smartphone-specifikationerne. Samsung Flow vil kun fungere på officiel software udgivet af Samsung Electronics. Windows™: Bluetooth (Bluetooth LE valgfri) eller Wi-Fi/LAN, Wi-Fi direkte.