Hvad er Gaming Hub?

Gaming Hub er alt-i-en platformen, hvor du kan organisere de spil, du allerede elsker, opdage nye favoritter, udforske hvad der er populært og modtage særlige fordele.

Billede af en Gaming Hub-simulering med flere tilgængelige spil.

Gaming Hub viser automatisk dine mobile spil-downloads, så du kan holde alle dine spil samlet og organiseret på ét sted. Gaming Hub leverer også data som brugerens spilletid, installeret/slettet spilhistorik, spilnotifikationer og Galaxy-spillere, der betyder, at du altid er opdateret i gaming-verdenen.

Appen giver dig mulighed for at konfigurere muligheder før du spiller for at forbedre spiloplevelsen. Et eksempel er aktivering af lydløs tilstand eller justering af spillets ydeevne, begge dele for at forbedre spiloplevelsen.

En af de mest interessante ting ved Gaming Hub er "Straksspil". Straksspil tilbyder forskellige spil fra en bred vifte af genrer - fra klassiske kortspil til skydespil med flere deltagere - du kan starte Straksspil-spil med et enkelt klik, ingen installation er nødvendig.

For at nyde Straksspil skal du blot få adgang til Gaming Hub-appens hjemmeside. Her kan du finde et varieret udvalg af Straksspil.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tidligere end 7.0, kan du trykke på indstillingen "Straksspil" i bunden af Gaming Hub-skærmen for at få adgang til denne menu.

Trin 1. Billede af Gaming Hub-hjemmesiden. Tryk i bunden for at se indstillingen "Instant Plays". Trin 1. Billede af Gaming Hub-hjemmesiden. Tryk i bunden for at se indstillingen "Instant Plays".

Trin 1. Start Gaming Hub-appen og tryk på indstillingen ”Instant Plays”.

Trin 2. Billede af siden "Instant Plays", hvor du kan finde alle spilforslagene. Trin 2. Billede af siden "Instant Plays", hvor du kan finde alle spilforslagene.

Trin 2. Nu kan du se alle spilanbefalingerne.