Hvad er Galaxy Themes?

Galaxy Themes er en dekorativ indholdstjeneste, der giver dig mulighed for nemt at anvende et design, downloadet fra Galaxy Themes eller Galaxy Store, på din enhed. Fra wallpapers og ikoner til opkalds- og beskedgrænseflader, Galaxy Themes designelementer er integreret på en måde, der føles naturlig og organisk. Brug Galaxy Themes til en nem og stilfuld telefonmakeover for at udtrykke din personlighed.

Visning af S22 med et Theme, der vises.

Kompatible enheder til Galaxy Themes

Galaxy Themes understøttes på Samsung mobile enheder, Galaxy S6 eller nyere, med HD eller højere opløsning.

Hvordan anvender jeg et Galaxy-tema på min Samsung-mobilenhed?

Sådan downloader og anvender du et theme fra Galaxy Themes-butikken:

Trin 1. Tryk længe på startskærmen. Trin 1. Tryk længe på startskærmen.

Trin 1. Tryk længe på din Galaxy-enheds startskærm.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet, andet til venstre, på startskærmen. Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet, andet til venstre, på startskærmen.

Trin 2. Tryk på "Themes"-ikonet.

Trin 3. Vælg en vare på listen. Trin 3. Vælg en vare på listen.

Trin 3. Vælg en vare.

Trin 4. Vælg knappen ”Download” i bunden af skærmen. Trin 4. Vælg knappen ”Download” i bunden af skærmen.

Trin 4. Tryk på “Download”.

Trin 5. Vælg knappen ”Anvend” i bunden af skærmen. Trin 5. Vælg knappen ”Anvend” i bunden af skærmen.

Trin 5. Tryk på ”Anvend”.

Galaxy Themes er også tilgængelige fra Galaxy Store

Sådan anvender du et theme, der allerede er downloadet til din enhed:

Trin 1. Vælg din enheds indstillingsikon. Trin 1. Vælg din enheds indstillingsikon.

Trin 1. Tryk på din enheds indstillingsikon.

Trin 2. Vælg “Themes”. Trin 2. Vælg “Themes”.

Trin 2. Tryk på “Themes”.

Trin 3. Vælg ”Menu”-ikonet i bunden af skærmen. Trin 3. Vælg ”Menu”-ikonet i bunden af skærmen.

Trin 3. Tryk på "Menu"-ikonet.

Trin 4. Vælg "Mine ting"-ikonet øverst til venstre på skærmen. Trin 4. Vælg "Mine ting"-ikonet øverst til venstre på skærmen.

Trin 4. Tryk på ”Mine ting”.

Trin 5. Vælg dit foretrukne Theme. Trin 5. Vælg dit foretrukne Theme.

Trin 5. Tryk på det theme, du vil anvende.

Trin 6. Vælg ”Anvend”-ikonet i bunden af skærmen. Trin 6. Vælg ”Anvend”-ikonet i bunden af skærmen.

Trin 6. Tryk på indstillingen ”Anvend”.