Hvilke ændringer anvendes med Galaxy Themes?

Galaxy Themes giver dig mulighed for at ændre mange af de visuelle aspekter af din telefon. Hvert theme kan indeholde sine egne baggrunde, ikoner eller skrifttyper, afhængigt af det valgte theme.

Galaxy Themes anvendt på mobiltelefoner.

Når du anvender et nyt theme, kan følgende områder ændre sig:

• Låseskærm og baggrundsbillede på startskærmen.
  • App-ikoner.
  • Visuelt design, når du bruger Samsung leverede applikationer såsom telefon, kontakter, beskeder og tastaturer.
  • Lyde som ringetone, skærmberøring og mere.
  • Skrifttyper i nogle områder.
  • Enhedens overordnede layout.

Bemærk: Ikke alle elementer, der er anført ovenfor, ændres. Anvendelsesomfanget kan variere afhængigt af themet, så se ”Beskrivelse” på hvert themes detaljeskærm for at finde ud af det.

Hvis du vil ændre dit theme tilbage til standardthemet, skal du følge disse trin:

Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på ”Menu”-ikonet nederst til højre. Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på ”Menu”-ikonet nederst til højre.

Trin 1. Start Galaxy Themes og tryk på ”Menu”-ikonet.

Trin 2. Tryk på ”My stuff” øverst på skærmen. Trin 2. Tryk på ”My stuff” øverst på skærmen.

Trin 2. Tryk på indstillingen ”My stuff”.

Trin 3. På fanen ”Themes” skal du vælge ”Standard”. Trin 3. På fanen ”Themes” skal du vælge ”Standard”.

Trin 3. På fanen ”Themes” skal du vælge ”Standard”.

Efter at have anvendt et theme, kan du frit anvende andet indhold såsom baggrunde, ikoner eller AOD'er.

• For at anvende anden baggrund/ikon/AOD til dit valgte theme, følg disse trin:
1 Start Galaxy Themes-appen og tryk på indstillingen ”Menu”.
2 Tryk på “My stuff” og vælg baggrund, ikoner eller AOD-fanen for det indhold, du vil anvende.
  • Følg de næste trin for at anvende Samsungs standardbaggrund efter at have anvendt themet:
1 Start Galaxy Themes-appen og tryk på indstillingen ”Menu”.
2 Tryk på ”My stuff” og åbn fanen ”Baggrunde”.
3 Tryk på ”Forudindlæst”, og vælg den baggrund, du vil anvende.
  • Følg disse trin for at anvende Samsungs standardikoner efter anvendelse af themet:
1 Start Galaxy Themes-appen og tryk på indstillingen ”Menu”.
2 Tryk på ”My stuff” og åbn fanen ”Ikoner”.
3 Vælg “Standard”-ikonet.
  • Følg de næste trin for at anvende en standard AOD:
1 Start Galaxy Themes-appen og tryk på indstillingen ”Menu”.
2 På denne skærm, tryk på ”My stuff” og åbn fanen ”AOD’er”.
3 Vælg “Standard” AOD.
  • Følg disse trin for at anvende et billede fra Galleriet som din baggrund efter at have anvendt themet:
1 Start Galaxy Themes-appen og tryk på indstillingen ”Menu”.
2 På denne skærm, tryk på ”My stuff” og åbn fanen ”Baggrunde”.
3 Vælg ikonet ”Galleri”, og vælg det personlige billede, du ønsker.