Hvad er de vigtigste funktioner i Samsung Pay?

Samsung Pay gør det muligt for dig at føje dine kredit-, betalings-, gave- og medlemskort til din Samsung-konto, hvilket gør det nemt for dig at betale for transaktioner direkte fra din enhed.

Visning af et kort på startskærmen i Samsung Pay.

De vigtigste funktioner i Samsung Pay er:

• Samsung Pay har et ekstra lag af sikkerhed – hver Samsung Pay-transaktion er dækket af din banks beskyttelse mod svindel og kræver godkendelse via fingeraftryk, pinkode eller irisscanning. Dine kortoplysninger er krypteret i en separat, sikker databoks.
  • Samsung Pay giver dig mulighed for at foretage køb fra din enhed uden behov for fysiske kort. Du vil kunne foretage køb bekvemt med én bevægelse.
  • Samsung Pay tilbyder gavekort, kampagner og tilbud fra tusindvis af lokale og nationale forhandlere.
  • Samsung Pay benyttes på millioner af lokationer. Brug det til at købe ting i butikker, på nettet og i apps fra deltagende forhandlere.

Bemærk: Alle tjenester, funktioner, funktionalitet, indhold, brugergrænseflader og fordele beskrevet i dette dokument kan ændres uden varsel, og tilgængeligheden kan variere efter land/område, enhedsmodel og operativsystemversion. Betalte tjenester er tilgængelige efter køb.