Hvad er Samsung Wallet’s hovedfunktioner?

Samsung Wallet skaber et sikkert miljø, der giver dig mulighed for at foretage betalinger eller administrere dine data, mens alle dine personlige oplysninger er godt beskyttet.

Visning af Samsung Wallet Hurtigmenu og funktioner.

Du kan tilføje dine kreditkort, betalingskort, gavekort, medlemskort eller digitale nøgler til dine enheder. Derudover kan du gemme og kontrollere dine personlige data og digitale aktiver for at foretage betalinger på en nem og sikker måde:

• Man kan betale med Samsung Pay på millionvis af steder. Brug det til at købe ting i butikker, på nettet og i apps fra deltagende forhandlere.
  • Som et ekstra lag sikkerhed er hver transaktion med Samsung Pay dækket af din banks beskyttelse mod svindel og tilbyder godkendelse via fingeraftryk, pin-kode eller irisscanning. Dine kortoplysninger er krypteret i en separat og sikker databoks.
  • Gå på opdagelse i tilbud, gavekort og kampagner fra tusindvis af lokale og nationale butikker.
  • Gem adgangskoder, adresser og kortoplysninger, så du får nemmere onlinebrowsing og -shopping.
  • Lås op, lås, start din bil og mere fra din smartphone med den revolutionerende UWB-teknologi.

Bemærk: Alle tjenester, funktioner, funktionaliteter, indhold, brugergrænseflader og fordele beskrevet heri kan ændres uden varsel, og deres tilgængelighed kan variere efter land/område, enhedsmodel og OS-version. Betalte tjenester er tilgængelige efter køb.