Brugere begrænset fra EKG-funktionen

Samsung Health Monitor-appen er designet til at hjælpe dig med at overvåge dit helbred på alle mulige måder. Der er dog visse tilfælde, hvor brugen er begrænset.

Visning af et Samsung-ur med EKG-skærmen ved siden af et begrænset symbol.

Følg venligst nedenstående advarsler og forholdsregler:

• Brug IKKE EKG Monitor-appen, hvis du har en implanteret pacemaker, implanteret hjertedefibrillator eller andre implanterede elektroniske enheder.
  • EKG-appen er ikke beregnet til brugere med andre kendte arytmier end atrieflimren eller brugere under 22 år.
  • Tag IKKE EKG-målinger under fysisk aktivitet.
  • Tag IKKE EKG-målinger under en medicinsk procedure (f.eks. kirurgi eller eksterne defibrilleringsprocedurer).
  • Tag IKKE EKG-målinger, når Galaxy-uret er tæt på stærke elektromagnetiske felter (f.eks. magnetisk resonansbilleddannelse (MRI) eller røntgenudstyr, elektromagnetiske anti-tyverisystemer og metaldetektorer).
  • Sørg for, at fingrene, der bruges til at optage EKG'et, er afdækket og fri for blå mærker, ar eller sår.
  • Visse fysiologiske forhold kan forhindre nogle mennesker i at have et stærkt nok signal til, at EKG-appen kan detektere og analysere.