Tilføj og administrer enheder og apparater i SmartThings

Med det stadigt voksende antal smarte enheder og apparater i dit hjem, har du brug for en måde at holde trit med dem alle. Vidste du, at der er en app, der lader dig styre dine smartenheder direkte fra din telefon? Det er rigtigt, SmartThings-appen hjælper dig med at tilføje og administrere alle dine smartenheder fra ét sted.

Bemærk: Hvis du tilføjer Z-Wave-enheder, der har været tilsluttet tidligere, skal du sørge for, at de er blevet fjernet eller udelukket, før du tilføjer dem til den nye hub.

På en Galaxy-telefon

Når du er klar til at tage kontrol over alle dine smarte enheder, skal du blot bruge følgende retningslinjer. Men først skal du dobbelttjekke, at dine enheder er kompatible.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen på din telefon.

2.   Tryk på fanen Enheder , tryk på Hjem-ikonet, og vælg derefter din ønskede placering for enheden.

3.   Tryk på Tilføj (plustegnet), og tryk derefter på Tilføj enhed.

4.   Hvis enheden bruger Bluetooth, skal du trykke på Scan i nærheden og hvis din enhed vises, skal du vælge dens navn.

Tilføj enhed vises på SmartThing-appen

5.   Hvis din enhed ikke bliver fundet, kan du tilføje den manuelt. Hvis det er et Samsung-produkt, skal du trykke på Efter enhedstype for at vælge enhedstypen, f.eks. en hub, et tv osv. Hvis ikke, skal du trykke på Efter mærke (Samsung, SmartThings og så videre). Du kan også søge efter din enhed i søgefeltet.

6.   Derfra kan du læse instruktionerne på skærmen for at forbinde din enhed til SmartThings.

7.   Når du tilslutter et Samsung-smartapparat, skal du muligvis trykke på en knap på apparatet for at tænde dets smarte funktioner og fuldføre forbindelsen. Dette svarer til at acceptere vilkårene for at bruge de smarte funktioner.

På din iPhone

Dine enheder kan også tilføjes ved hjælp af din iPhone. Men først skal du dobbelttjekke, om dine enheder er kompatible.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen.

2.   Tryk på fanen Enheder , tryk derefter på Hjem-ikonet, og vælg derefter din ønskede placering for enheden.

3.   Tryk på Tilføj (plustegnet). Hvis enheden bruger Bluetooth, kan du trykke på Scan i nærheden forneden for også at finde den.

4.   Du kan også tilføje det manuelt ved at trykke på enten Efter enhedstype eller Efter mærke og derefter vælge enheden fra listen. Eller tryk på Søg ikonet for at søge efter det.

Tilføj enhed-menu vises på SmartThing-appen på iPhone

5.   Når du har valgt din enhed, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen og tilslutte din enhed.

6.   Når du tilslutter et Samsung-smartapparat, skal du muligvis trykke på en knap på apparatet for at tænde dets smarte funktioner og fuldføre forbindelsen. Dette svarer til at acceptere vilkårene for at bruge de smarte funktioner.

Bemærk: De tilgængelige kontroller kan variere afhængigt af enheden.

Så du har tilføjet dine smarte enheder - hvad nu? Du kan nemt overvåge og kontrollere dem direkte fra appen. Du kan endda bruge din telefon som fjernbetjening til fjernsynet via SmartThings.

På din Galaxy-telefon

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen. Tryk på fanen Enheder, og tryk derefter på ikonet Hjem.

2.   Vælg din ønskede placering med de enheder, du gerne vil administrere, og tryk på rullemenuen. Tryk på Alle enheder. Her kan du se, overvåge og kontrollere alle registrerede enheder for den valgte placering.

Bemærk: For at vælge en anden placering skal du trykke på Hjem-ikonet og trykke på den ønskede placering. Tryk på rullemenuen, og tryk derefter på Alle enheder igen.

Fanen Enheder valgt på Galaxy-telefonen

3.   Vælg din ønskede enhed, og brug de tilgængelige indstillinger til at udføre de ønskede handlinger.

4.   På nogle enheder bliver du muligvis bedt om at trykke på Download, så du kan downloade enhedens controller.

På din iPhone

Du kan også styre dine smartenheder på din iPhone.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen. Tryk på fanen Enheder, og tryk derefter på ikonet Hjem.

2.   Vælg din ønskede placering med de enheder, du gerne vil administrer. Tryk derefter på Hjem-ikonet igen og tryk på Alle enheder.

3.   Tryk på din ønskede enhed for at bruge de tilgængelige indstillinger.

Alle enheder valgt på iPhone

Bemærk: Du kan ikke redigere detaljerne for Bluetooth-enheder.

Hvis det er nødvendigt, kan du ændre navnet eller placeringen af en tilsluttet enhed. For eksempel har du måske tilføjet flere smarte pærer og vil give dem forskellige navne, så du kan skelne dem fra hinanden. Eller måske har du flyttet en enhed til et nyt rum i dit hus og også vil ændre det i appen. Følg nedenstående trin for at ændre navnet eller placeringen af en tilsluttet enhed.

På din Galaxy-telefon

1.   For at redigere en enheds detaljer skal du åbne SmartThings-appen, trykke på fanen Enheder og derefter trykke på Hjem-ikonet.

2.   Vælg din ønskede placering, og stryg derefter gennem rummene for at finde den enhed, du gerne vil redigere.

3.   Vælg enheden, tryk på Flere valgmuligheder (de tre lodrette prikker), og tryk derefter på Rediger. Du kan justere følgende:

Menuen Rediger enhed vises
  • Enhedsnavn: Rediger navnet på enheden.
  • Lokation: Skift enhedens lokation.
  • Rum: Vælg hvilket rum enheden er i.
  • Sæt som favorit: Indstil enheden som en favoritenhed.
  • Føj til startskærmen: Opret en genvej til enheden på din telefons startskærm.
  • Slet enhed: Fjern enheden fra din SmartThings-konto.

Når du er færdig med at redigere enheden, skal du trykke på Gem.

På din iPhone

Du kan også redigere detaljerne ved hjælp af din iPhone.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen. Tryk på fanen Enheder, og tryk derefter på ikonet Hjem.

2.   Vælg derefter din ønskede placering, og stryg gennem rummene for at finde enheden.

3.   Vælg enheden, og tryk derefter på Flere valgmuligheder (de tre lodrette prikker).

4.   Tryk på Rediger for at justere enhedens detaljer.

Menuen Rediger enhed vises på iPhone

Hvis du lige har fået et nyt TV og vil fjerne det gamle fra SmartThings, er det nemt at gøre det.

På din Galaxy-telefon

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen.

2.   Tryk på fanen Enheder , tryk derefter på Hjem-ikonet, og vælg derefter din ønskede placering. Stryg gennem rummene, og vælg den enhed, du vil fjerne.

3.   Tryk enheden, og tryk derefter på Flere valgmuligheder (de tre lodrette prikker). Tryk på Rediger.

4.   Tryk på Slet enhed, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

Slet indstilling vist på Galaxy telefon

På din iPhone

Hvis du ikke bruger en enhed længere, kan du også fjerne den fra din iPhone.

1.   Naviger til og åbn SmartThings-appen. Tryk på fanen Enheder, og tryk derefter på ikonet Hjem.

2.   Vælg din ønskede placering, og stryg derefter gennem rummene for at finde den enhed, du gerne vil fjerne.

3.   Tryk enheden, og tryk derefter på Flere valgmuligheder (de tre lodrette prikker).

4.   Tryk på Rediger, og tryk derefter på Slet enhed nederst. Tryk på Slet for at bekræfte.

Slet indstilling vist på iPhone