EKG-målingen viser forskellige resultater på uret

Samsung Health Monitor er en app designet til at overvåge dit helbred, specielt med dens elektrokardiogramfunktion. Mens du bruger appen på dit ur, kan du støde på en vis forskel i dine målresultater. Få mere at vide om denne situation nedenfor.

Eksempelvisning af EKG-funktionen fra Samsung Health Monitor.

Et EKG (elektrokardiogram) er en graf over bølgeformen, og det er naturligt, at EKG-kurven ændrer sig alt efter situationen. Hvis du føler nogen fysisk abnormitet, skal du kontakte din læge.