Fortæl mig mere om funktionerne i PENUP

PENUP er vores unikke sociale netværk, der lader brugere kommunikere med hinanden gennem kunst. Brugere fra hele verden kan udtrykke tanker, følelser og dele deres liv gennem tegninger skabt med S Pen. PENUP leverer adskillige designværktøjer og skitser, så der altid er en måde at lave fantastisk kunst på, uanset dit niveau. Her er et nærmere kig på nogle af de funktioner, du vil nyde med PENUP.

PENUP-profilskærmbillede og designs oprettet med PENUP.

Hvis du har set et godt stykke arbejde fra en anden bruger, kan du sende dem komplimenter eller opmuntringer i deres kommentarsektion. For at lære mere om en anden bruger, klik på deres kontonavn for at se deres profil og se alt deres arbejde eller samlinger. Hvis du vil, kan du efterlade en kommentar i deres FanBook og følge dem for at modtage opdateringer i dit feed.

Når du finder en bruger, som du gerne vil følge, skal du blot klikke på knappen ”Følg” på vedkommendes profil. Du kan også følge visse tags, hvis du vil følge med i et emne.

Mit feed er dit personlige nyhedsfeed, fyldt med dit kunstværk samt kunstværker fra andre brugere og tags, du følger.

Du kan se populære kunstværker og kunstnere, sorteret efter periode, ved at vælge ”Populær i dag” på din startskærm. Populariteten af visse indlæg bestemmes udførligt baseret på faktorer som antallet af likes, kommentarer og hjerter.

Samlingssektionen er et galleri lavet af dit kunstværk eller andre. Du kan sortere dine samlinger ud fra et bestemt tema.

Hall of Fame er oprettet af PENUP-administratorerne, som vælger aktive brugere, der er kendt for at producere det mest kreative kunstværk. For at gennemse Hall of Fame skal du klikke på ”Populær i dag” på startskærmen og derefter vælge ”Hall of Fame”. Bliv ved med at skabe, forbliv aktiv i PENUP-fællesskabet, og en dag kan du være den næste bruger, der kommer ind i Hall of Fame.

• Tegning: Alle kan lave skitser og tegninger, nemt og bekvemt.
  • Farvelægning: Vælg mellem et omfattende udvalg af præfabrikerede designs til at dekorere med de farver, der taler til dig.
  • Live-tegning: Forbedre dine tegnefærdigheder ved at se videotutorials til skitsering, tegning af billeder, stregtegning og mere.
  • Foto-tegning: Brug fotos til at lave tegninger, der bringer din fantasi til live.
  • Udfordring: Konkurrer med andre brugere i temaudfordringer for at se, hvem der kan skabe det mest innovative kunstværk.
  • Tegningskommentarer: Brug tegninger som kommentarer til at kommunikere med andre kunstnere på en sjov måde.