Sådan synkroniserer du OneDrive med din Galaxy-enhed

OneDrive er Microsofts skytjeneste, der understøtter lagring og deling af data som fotos og videoer. Du kan synkronisere indhold mellem enheder, der har OneDrive installeret, og downloade filerne til din telefon.

En person holder en Galaxy-telefon nær en bærbar computer og synkroniserer telefonen med OneDrive.

Bemærk: Når du bruger alle synkroniseringsfunktioner, herunder OneDrive, kan der påløbe dataomkostninger afhængigt af netværket.

Ved at synkronisere dine billeder og videoer med OneDrive kan du opdatere dem i realtid og holde dem sikre på alle dine enheder.

Galleri-appens startskærm Galleri-appens startskærm

Trin 1. Åbn Galleri-appen > Vælg Menu-fanen (3 vandrette linjer).

Menuindstillinger for galleri Menuindstillinger for galleri

Trin 2. Vælg Indstillinger.

Skærmen indstillinger for galleri Skærmen indstillinger for galleri

Trin 3. Vælg Synkroniser med OneDrive.

*Se note nedenfor.

Forbind til Microsoft OneDrive-skærmen Forbind til Microsoft OneDrive-skærmen

Trin 4. Tryk på Fortsæt.

Login-skærm til Microsoft-konto Login-skærm til Microsoft-konto

Trin 5. Log ind.

Microsoft-skærmen Tilladelse til tilslutning af dine konti Microsoft-skærmen Tilladelse til tilslutning af dine konti

Trin 6. Vælg Accepter > Din Samsung-konto er nu forbundet til OneDrive, og OneDrive er synkroniseret med dit Galleri.

Skærm for Galleri-indstillinger Skærm for Galleri-indstillinger

Bemærk: Hvis din telefon er forbundet til din Microsoft-konto, men dit Galleri ikke er synkroniseret med OneDrive, skal du slå Synkronisér med OneDrive til, når du kommer til Galleri-indstillingerne.

Udover individuelle filer kan du også vælge de albummer, du vil synkronisere med OneDrive.

Startskærm til Galleri-app Startskærm til Galleri-app

Trin 1. Til Galleri-appen > Vælg Menu-fanen (3 vandrette linjer).

Menuindstillinger for Galleri-app Menuindstillinger for Galleri-app

Trin 2. Vælg Indstillinger.

Skærm for Galleriindstillinger Skærm for Galleriindstillinger

Trin 3. Vælg Synkronisér med OneDrive.

Bemærk: Sørg for at kontakten er slået til, før du trykker på Synkronisér med OneDrive.

Galleri-synkronisering med OneDrive-skærm Galleri-synkronisering med OneDrive-skærm

Trin 4. Vælg Album til synkronisering.

Skærm for Albummer til synkronisering Skærm for Albummer til synkronisering

Trin 5. Slå alle de albummer til, du vil synkronisere. (Synkronisering vil ske automatisk.)

Ligesom med Galleri-appen kan du også synkronisere Mine filer med OneDrive.

Samsung-apps startskærm Samsung-apps startskærm

Trin 1. Gå til Mine filer.

Startskærm for Mine filer Startskærm for Mine filer

Trin 2. Vælg OneDrive.

Login-skærm for Microsoft-konto Login-skærm for Microsoft-konto

Trin 3. Log ind på din Microsoft-konto og tryk på Næste.

Microsoft spørger, om du har forsøgt at logge ind på Mine Filer Microsoft spørger, om du har forsøgt at logge ind på Mine Filer

Trin 4. Vælg Fortsæt.

Skærmen OneDrive-filer med synkroniserede filer Skærmen OneDrive-filer med synkroniserede filer

Trin 5. Mine filer og OneDrive er nu synkroniseret.

Enkelte filer, som albummer, der er placeret i My Files-appen, kan synkroniseres med OneDrive-appen.

Startskærm for Samsung-app Startskærm for Samsung-app

Trin 1. Gå til Mine filer-appen.

Startskærm for My Files-appen Startskærm for My Files-appen

Trin 2. Vælg kategorien og mappen, i hvilken din ønskede fil findes.

Skærmen på Galaxy-telefonen viser en fil, og indstillingen Del er valgt Skærmen på Galaxy-telefonen viser en fil, og indstillingen Del er valgt

Trin 3. Tryk i længere tid på filen, du ønsker at synkronisere med OneDrive-appen, > vælg Del.

Pop op-vindue, der viser app-indstillinger for deling af den valgte fil Pop op-vindue, der viser app-indstillinger for deling af den valgte fil

Trin 4. Vælg OneDrive.

Upload til OneDrive-skærm Upload til OneDrive-skærm

Trin 5. Vælg en mappe, eller tryk på mappeikonet for at oprette en mappe > tryk på afkrydsningsfeltet for at uploade din fil.

OneDrive gør det muligt at downloade synkroniserede billeder, videoer og andre filer på flere enheder.

Galaxy-telefonens liste over apps Galaxy-telefonens liste over apps

Trin 1. Åbn OneDrive-appen.

Startskærm for OneDrive Startskærm for OneDrive

Trin 2. Vælg Fotos-fanen.

Skærmen Fotos i OneDrive Skærmen Fotos i OneDrive

Trin 3. Vælg de billeder eller videoer, du vil downloade til din telefon, og vælg Download (↓).

Skærmen Gem til denne placering i OneDrive Skærmen Gem til denne placering i OneDrive

Trin 4. Vælg (en mappe) for at gemme filerne på din telefon > Gem.

Slettede fotos og videoer, der er gemt i OneDrive, bliver midlertidigt opbevaret i Papirkurven, hvorfra du kan vælge at gendanne filerne.

Galaxy-telefonens liste over apps Galaxy-telefonens liste over apps

Trin 1. Gå til OneDrive.

Startskærm for OneDrive-app Startskærm for OneDrive-app

Trin 2. Vælg Mig.

Skærmen Mig i OneDrive Skærmen Mig i OneDrive

Trin 3. Vælg Papirkurv.

OneDrive-papirkurv OneDrive-papirkurv

Trin 4. Vælg billeder eller videoer, der skal gendannes > Tryk på Mere-ikonet (tre lodrette prikker).

Flere indstillinger for OneDrive-papirkurv Flere indstillinger for OneDrive-papirkurv

Trin 5. Vælg Gendan > Filen er blevet flyttet fra papirkurven tilbage til sin oprindelige placering.

  Du kan afbryde forbindelsen til din Microsoft-konto, hvilket vil stoppe synkroniseringen mellem din telefon og OneDrive.

Startskærm for telefonindstillinger Startskærm for telefonindstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger > Vælg Samsung-konto.

Startskærm for Samsung-konto Startskærm for Samsung-konto

Trin 2. Vælg Tilknyttede konti.

Skærm for tilsluttede konti Skærm for tilsluttede konti

Trin 3. Find Microsoft og tryk på Mere-ikonet (tre lodrette prikker).

Skærm for tilsluttede konti. Skærm for tilsluttede konti.

Trin 4. Tryk på Fjern link.

Skærm til at bekræfte, at du ønsker at afbryde forbindelsen. Skærm til at bekræfte, at du ønsker at afbryde forbindelsen.

Trin 5. Vælg Fjern link for at bekræfte.