Sådan opretter og bruger du en adgangsnøgle

Adgangsnøgler ændrer måden, hvorpå folk får adgang til deres forskellige hjemmesider og apps. Denne nye loginmetode kræver ikke en kombination af brugernavn og adgangsnøgle. I stedet for at blive gemt på en server, hvor de kan lækkes, bliver adgangsnøgler gemt på din telefon, gemt i Samsung Pass, hvilket gør det muligt for dig at logge nemt ind med dit fingeraftryk.

En Samsung Galaxy-telefon og en illustration af en mand, der sætter en nøgle i en lås.

Bemærk: Adgangsnøgler understøttes ikke af alle hjemmesider eller apps.

Sådan opretter du en adgangsnøgle

Trin 1. Gå til og åbn en hvilken som helst adgangsnøgle-kompatibel app. Log derefter ind og gå til din Profil > Konto > Opsætning af adgangsnøgle.

Trin 2. Sørg for, at din Samsung Pass-konto er valgt. Tryk på Opret > gem adgangsnøgle.

Pop-up-vindue til at vælge, hvilken konto adgangsnøglen skal gemmes i.

Bemærk: Menuen til oprettelse af adgangsnøglen kan variere afhængigt af app, hjemmeside eller operativsystem.

Sådan bruger du en adgangsnøgle på din telefon

Trin 1. Åbn en hvilken som helst adgangsnøgle-kompatibel app. Tryk derefter på Log ind med en adgangsnøgle.

Log ind med en adgangsnøgle er valgt.

Trin 2. Sørg for, at din Samsung Pass-konto, der gemmer din adgangsnøgle, er blevet valgt, og tryk derefter på Log ind.

Pop-up-vindue til at vælge kontoen, hvor du har gemt din adgangsnøgle for at logge ind.

Bemærk: Menuerne kan variere afhængigt af app, hjemmeside eller operativsystem.

Sådan bruger du adgangsnøgle på andre enheder

Trin 1. Prøv at logge ind med en adgangsnøgle på din PC eller tablet. Vælg derefter En anden enhed.

Trin 2. Brug din Galaxy-telefon til at scanne QR-koden, der vises på skærmen.

Trin 3. Tryk på Brug adgangsnøglen til at logge ind. Så snart adgangsnøglen er godkendt, er log ind på din PC eller tablet fuldført.

Bemærk: Menuerne kan variere afhængigt af app, hjemmeside eller operativsystem.