Sådan forbliver du logget på eller logget ud af din Samsung.com-konto

Valgmuligheden "Forbliv logget på" er en praktisk måde at bruge Samsung.com på. Når du vælger at forblive logget på, kan du få adgang til Samsung.com-tjenester og administrere din konto, så snart du åbner hjemmesiden og undgå det ekstra trin med at skulle indtaste dine legitimationsoplysninger, hver gang du besøger webstedet.

En person tilgår til sin Samsung.com-konto og -tjenester på en bærbar computer.

Bemærkninger:

• Funktionen "Forbliv logget på" er kun tilgængelig i webbrowseren og kan variere fra land til land.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det, at du kun bruger denne funktion på dine personlige enheder.
  • "Forbliv logget på" gælder muligvis ikke for andre websteder som SmartThings Find (net), Members Community osv.
Samsung.com webbrowser. Samsung.com webbrowser.

Trin 1. Gå til Samsung.com > Klik på profilikonet i øverste højre hjørne > Vælg Log på/Tilmeld.

Log på-side for Samsung-konto. Log på-side for Samsung-konto.

Trin 2. Indtast din kontos e-mailadresse > Vælg Forbliv logget på > Klik på Næste > Indtast din adgangskode > Klik på Log på.

Når "Forbliv logget på" er aktiveret, bliver denne funktion ved med at være aktiv i et år fra det tidspunkt, hvor du logger på din konto på Samsung.com. Denne tidsperiode forlænges med et ekstra år, hver gang du tilgår til din konto på hjemmesiden.

Bemærk: Hvis du ikke tilgår din Samsung-konto igen inden for et år efter aktivering af "Forbliv logget på", vil funktionen automatisk deaktiveres.

Hvis du ikke længere ønsker at være logget på din Samsung-konto, er der tre måder at deaktivere eller slå "Forbliv logget på" fra: Logge ud, ændre din Samsung-kontos adgangskode eller rydde din webbrowsers cache og cookies.

Log ud af din Samsung-konto

• For at logge ud af din konto skal du klikke på profilikonet i øverste højre hjørne af skærmen og vælge Log ud.

Skift adgangskode til din Samsung-konto

Samsung konto-menu. Samsung konto-menu.

Trin 1. For at få adgang til dine kontoinstillinger, gå til Samsung.com > klik på profilikonet i øverste højre hjørne > vælg dit navn i menuen.

Siden kontoindstillinger. Siden kontoindstillinger.

Trin 2. Vælg fanen Sikkerhed på siden kontoindstillinger.

Skærmen bekræft identitet. Skærmen bekræft identitet.

Trin 3. Indtast din nuværende adgangskode for at bekræfte din identitet, og klik derefter på Bekræft.

Siden indstillinger for "Sikkerhed". Siden indstillinger for "Sikkerhed".

Trin 4. Klik på Skift adgangskode.

Siden "skift adgangskode". Siden "skift adgangskode".

Trin 5. Skift din adgangskode ved at indtaste din "Nuværende adgangskode", en "Ny adgangskode", bekræfte den nye adgangskode og klikke på Skift.

Bekræft "Log ud af alle enheder" side. Bekræft "Log ud af alle enheder" side.

Trin 6. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Log ud af alle enheder for at logge ud af dine nuværende og eksisterende sessioner.

Bemærk: Du logges ud af alle nuværende og eksisterende login-sessioner, når du vælger Log ud af alle enheder.

Ryd din browsers cache og cookies

• Du vil blive logget ud af dine nuværende og eksisterende login-sessioner, hvis du rydder eller sletter din webbrowsers cache og cookies.

Udvis forsigtighed, når du vælger muligheden for at forblive logget på. For at beskytte dine personlige oplysninger og enheder anbefales det, at du kun bruger denne funktion på dine personlige enheder og husk at logge ud af din konto, når du får adgang til den fra en offentlig computer.

Hvis "Forbliv logget på" er aktiveret på en enhed, som du har mistet, skal du sørge for at ændre din adgangskode for at undgå uønsket adgang til dine personlige oplysninger og kontooplysninger.

Værktøjstip "Forbliv logget ind".