Sådan føjes mit tv til SmartThings-appen

Ved at registrere dit tv i SmartThings-appen kan du nemt styre forskellige funktioner uden direkte at betjene tv'et eller bruge fjernbetjeningen. Det er også fantastisk til at nyde levende indhold ved nemt at forbinde det til andre enheder i huset, såsom en Soundbar eller Bluetooth-hovedtelefoner. Nyd dit Samsung Smart TV smartere med SmartThings-appen.

Hvad hvis du forlader huset og glemmer at slukke for tv'et, eller hvis du vil styre tv'et i stuen fra et andet rum? SmartThings-appen er en meget smart løsning til bekvemt at kontrollere en række forskellige IoT-enheder på ét sted. Smart-tv'er kan også nemt administreres når som helst og hvor som helst gennem SmartThings-appen.

Billede af SmartThings-appen, der forbinder til Smart TV

Før du tilslutter din mobilenhed til dit TV, skal du sikre dig, at følgende krav først er opfyldt.

Tjek din mobilenheds operativsystem

• SmartThings-appen er kompatibel med telefoner, der kører Android 6.0 eller nyere, og iOS 10.0 eller nyere.

Tilslut din mobilenhed til det samme netværk

• Hver enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  • På din smartphone: Tryk på Indstillinger > Tilslutning > Wi-Fi > Vælg en router, at tilslutte til..

Bemærk: TV, der understøtter Bluetooth efter 2017, har en BLE (Bluetooth Low Energy) funktion, så du kan søge efter og opsætte enheder uden at være forbundet til det samme netværk.

Installer af SmartThings-appen

• Download og installer SmartThings-appen fra app-butikken.
  • For at finde appen, brug nøgleordet SmartThings.

Konfigurer din Samsung-konto

• Du skal logge ind på en Samsung-konto, før du bruger SmartThings-appen.
  • Smartphonen og tv'et skal være logget ind på den samme Samsung-konto for at parre.
  • Hvis du har en Samsung-smartphone, kan du tilføje din Samsung-konto i indstillingsappen på din smartphone. Derefter logger den automatisk ind på din Samsung-konto.

Når du aktiverer SmartThings-appen på din mobilenhed, registrerer den automatisk et Samsung Smart TV i nærheden og viser et popop-vindue til registrering.

1 Tænd for tv'et, og start SmartThings-appen.
SmartThings app startside
2 Når pop op-vinduet vises, skal du trykke på Tilføj nu.
Tilføj nu valgt på smartthings-appen
3 Tryk på Start.
Start valgt på smartthings-appen
4 Vælg Placering og Rum til dit TV. Vent, indtil registreringsprocessen er afsluttet.
Placering og værelse fremhævet på SmartThings-appen

Hvis SmartThings-appen på din mobilenhed ikke kan registrere dit tv automatisk, kan du manuelt registrere dit tv til appen.

1 Start SmartThings-appen, og tryk på Tilføj (plusikonet).
Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen
2 Tryk på Enhed.
Enhed valgt på smartthings-appen
3 Tryk på Efter mærke.
Efter mærke valgt i menuen Tilføj enhed
4 Vælg Samsung.
Samsung valgt i menuen Tilføj enhed
5 Vælg TV.
TV er valgt
6 Tryk på Start.
Start er valgt
7 Vælg Placering og Rum til dit TV.
Placering og rum valgt på SmartThings-appen
8 Tænd dit TV ved hjælp af fjernbetjeningen.
Billede med instruktioner til at tænde dit tv
9 Vælg OK på dit tv.
Billede med instruktioner til at vælge OK på dit tv
10 Indtast den pinkode, der vises på tv-skærmen.
Billede med PIN-kode indtastet på SmartThings-appen
11 Vent, indtil tv er registreret med din Samsung-konto.
Billede med instruktioner om, at tv'et bliver registreret på din Samsung-konto
12 Indstil navnet på tv, og tryk på Udført. Registreringen er gennemført.
Udført er valgt

Bemærk:

• I tilfælde af tv'er fremstillet i 2016, når du logger på tv'et med den samme Samsung-konto som SmartThings-appen, registreres enheden automatisk.
  • TV'er fremstillet efter 2017 vil vise en PIN-kode-indtastningsskærm

Hvis du vil tjekke, om dit tv understøtter SmartThings-appen, skal du følge nedenstående trin.

1 Start SmartThings-appen, og tryk på Tilføj (plusikonet).
Plusikon (Tilføj) valgt på SmartThings-appen
2 Tryk på Enhed.
Enhed valgt på smartthings-appen
3 Tryk på Efter mærke og vælg Samsung.
Efter mærke og Samsung valgt i menuen Tilføj enhed
4 Vælg Understøttet enhed.
TV valgt på smartthings-appen

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.