Sådan bruger du Google One til at sikkerhedskopiere din Galaxy-telefons data

At sikkerhedskopiere dataene på din Galaxy-telefon kan hjælpe med at bevare fotos og videoer af særlige livsbegivenheder samt andre vigtige filer som beskeder og opkaldslogs, hvilket kan være ekstremt nyttigt, hvis du skal udføre en nulstilling til fabriksindstillinger, eller hvis du vælger at opgradere til en ny Galaxy-telefon. Automatisk sikkerhedskopiering af dine data med Google One vil hjælpe med at beskytte mod at miste det, der er vigtigt for dig, og det kan opsættes ved hjælp af få trin.

En person holder en Galaxy-telefon ved siden af en bærbar computer og synkroniserer telefonen med Google One.

Opsæt automatisk sikkerhedskopiering af data via Google One

Hvis dine data ikke bliver sikkerhedskopieret regelmæssigt, risikerer du at miste vigtig information, hvis du skal foretage en nulstilling til fabriksindstilllingerne, eller hvis du får en ny Galaxy-telefon, og du ønsker at flytte alle dine data over. En populær måde at sikkerhedskopiere data på automatisk er via Google One, og der er nogle få trin, du skal udføre for at indstille det til at gøre det automatisk.

Startskærm til indstillinger Startskærm til indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger > Konti og sikkerhedskopiering.

Skærmen Konti og sikkerhedskopiering Skærmen Konti og sikkerhedskopiering

Trin 2. Find Google Drev > Vælg Sikkerhedskopier data.

Skærm til at slå Google-kontolagring til og sikkerhedskopiere data Skærm til at slå Google-kontolagring til og sikkerhedskopiere data

Trin 3. Vælg Aktivér.

Skærm til sikkerhedskopiering af data Skærm til sikkerhedskopiering af data

Trin 4. Vælg Sikkerhedskopiér nu.

Bemærkninger:

• De data, der bliver sikkerhedskopieret, inkluderer: fotos, videoer, apps, app-data, kontakter, opkaldshistorik, MMS-beskeder og enhedsindstillinger.
  • Når dette er indstillet, vil din Galaxy-telefon automatisk blive sikkerhedskopieret, når den er tilsluttet Wi-Fi efter at have været inaktiv og opladet i to timer.
  • Vær opmærksom på, at dine sikkerhedskopierede data (undtagen elementer, der er sikkerhedskopieret til Google Fotos) vil blive slettet, hvis din Galaxy-telefon har været inaktiv i 57 dage, eller hvis du slår sikkerhedskopieringsfunktionen fra.

Gendan data fra Google One til din Galaxy-telefon

Hvis du har udført en nulstilling til fabriksindstillingerne, eller hvis du opsætter en ny telefon, kan du gendanne sikkerhedskopierede data under den indledende opsætningsfase af din Galaxy-telefon ved hjælp af Google One.

Bemærk: Datagendannelse kan variere baseret på din Galaxy-telefon og Android-version. Filer, der er sikkerhedskopieret på en nyere version af telefonen kan ikke gendannes på en tidligere version.

Skærmen Kopiér apps og data Skærmen Kopiér apps og data

Trin 1. Følg instruktionerne på skærmen, indtil du kommer til skærmen Kopiér apps og data > Tryk på Næste.

Skærm, der giver mulighed for at bruge din gamle enhed til datagendannelse Skærm, der giver mulighed for at bruge din gamle enhed til datagendannelse

Trin 2. Vælg Kan ikke bruge gammel enhed.

Google-konto log ind Google-konto log ind

Trin 3. Log ind på den samme Google-konto, der blev brugt til at sikkerhedskopiere din telefon.

Liste over tilgængelige sikkerhedskopier til brug for datagendannelse Liste over tilgængelige sikkerhedskopier til brug for datagendannelse

Trin 4. Vælg den seneste tilgængelige sikkerhedskopi > følg vejledningen på skærmen.

Skærmen Vælg, hvad der skal gendannes Skærmen Vælg, hvad der skal gendannes

Trin 5. Vælg, hvilke apps der skal gendannes, eller vælg feltet Alle apps > tryk på Gendan. Følg vejledningen på skærmen for at gå videre til næste trin.

Skærmen Gennemgå yderligere apps Skærmen Gennemgå yderligere apps

Trin 6. Vælg hvilke yderligere apps du ønsker at inkludere, eller vælg felter Alle følgende apps > tryk OK.

Gendan dine data fra Samsung Cloud-skærmen Gendan dine data fra Samsung Cloud-skærmen

Trin 7. På Samsung-konto skærmen vælges Log ind med Google > Vælg Næste > Følg vejledningen på skærmen.

Skærmen Så er du er klar! Skærmen Så er du er klar!

Trin 8. Tryk på Afslut for at fortsætte til din Galaxy-telefons startskærm.