Problemer med installation af Samsung Health Monitor

Det er nemt at installere Samsung Health Monitor-appen. Men ligesom andre apps har den krav, der skal opfyldes, ellers vil der opstå problemer med installationen.

Samsung Health Monitor-ikonet ved siden af et fejlsymbol.

De grundlæggende krav til en problemfri installation er:

• Forbind uret normalt via Galaxy Wearable-appen.
  • Opdater firmwaren til dit ur til den nyeste version via Galaxy Wearable-appen.
  • Samsung Health Monitor kan kun fungere på de bærbare enheder med Watch Active2 eller højere.
  • Samsung Health Monitor er ikke understøttet på tredjepartsenheder, eller hvis brugeren/enhederne er i udlandet.
  • Android-versionen af smartphonen skal være Android™,N (7.0) eller højere.