Sæt USB PD (strømtilførsel)-opladning på pause, når spilfunktionen er aktiveret på din Galaxy-enhed

Funktionen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil i Galaxy smartphones hjælper med at reducere varmeproduktion og beskytte batteriets levetid. Når denne indstilling er aktiveret, stopper den opladningen af batteriet, når brugeren spiller spil, mens enheden er tilsluttet en strømkilde.

En person spiller et spil på deres telefon, mens den oplades.

Generelt bruges strøm til både at betjene enheden og oplade batteriet, mens du oplader en Galaxy smartphone. For at mindske påvirkningen på enheden under samtidig spil og opladning, sætter funktionen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil batteriopladningen på pause, idet den prioriterer strømforsyningen til enheden under spil.

Noter:

• Selvom indstillingen er aktiveret, fungerer denne funktion kun, når en PD-oplader (25 W eller højere, med understøttelse af programmerbar strømforsyning) er tilsluttet, et spil kører, og batteriet har en opladning på 20% eller mere.
  • Blandt PD (Power Delivery)-opladere understøttes kun dem med PPS (Programmable Power Supply)-funktion og en udgangseffekt på 25 W eller mere.
  • 25W-opladeren medfølger ikke ved køb af en Galaxy-telefon.
  • Understøttelse af denne funktion varierer efter model. Du kan kontrollere supportoplysningerne ved at gå til Gaming Hub > Mere > Game Booster > Sæt USB-PD-opladning på pause under spil.

For at denne funktion skal være tilgængelig i Game Booster-menuen, skal enheden være tilsluttet en PD-oplader, før Gaming Hub-applikationen startes.

Gaming Hub startskærm. Gaming Hub startskærm.

Trin 1. Tryk på Mere (tre vandrette linjer) i nederste højre hjørne.

Gaming Hub pop op-menu. Gaming Hub pop op-menu.

Trin 2. Vælg Game Booster.

Game Booster-indstillingsmenu. Game Booster-indstillingsmenu.

Trin 3. SlåSæt USB-PD-opladning på pause under spil til.

Bemærk: Menuen "Mere" kan vises på forskellige placeringer afhængigt af versionen af Gaming Hub.

Valgmuligheden for at aktivere funktionen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil vil vises, efter du har tilsluttet en PD-oplader til din telefon for første gang. For enheder, der kører One UI 6.0 eller senere, kan supportstatus verificeres i indstillingerne uden forudgående tilslutning til opladeren. Enheder, der kører ældre operativsystemer, kræver tilslutning til opladeren, før supportstatus kan verificeres.

Valgmuligheden Game Booster-menu “Sæt USB-PD-opladning på pause under spil” er nedtonet. Valgmuligheden Game Booster-menu “Sæt USB-PD-opladning på pause under spil” er nedtonet.

Indstillingen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil er nedtonet og kan ikke bruges.

Game Booster-menuen med indstillingen “Sæt USB-PD-opladning på pause under spil” aktiveret. Game Booster-menuen med indstillingen “Sæt USB-PD-opladning på pause under spil” aktiveret.

Denne menu har indstillingen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil tilgængelig.

To betingelser skal opfyldes for, at funktionen Sæt USB-PD-opladning på pause under spil fungerer:

• Et spil kører.
  • En PD-oplader (25 W eller derover skal understøtte PPS-funktion) er tilsluttet, og batteriets opladning er 20% eller derover.

Selvom et spil kører, vil funktionen ikke virke, hvis der udføres andre handlinger, såsom at slukke skærmen eller skifte til en anden skærm.

Hvis batteriet er mindre end 20% opladet, eller hvis en ikke-PD-oplader er tilsluttet enheden, vil batteriet fortsætte med at oplade i henhold til standard driftsprocedurer.