Lær hvordan Gaming Hub bruges

Den bedste måde at drage fordel af din Gaming Hub-app på er altid at have den på din hovedskærm. Sådan gør du:

Visning af skærmbilledet Gaming Hub Vilkår og betingelser

Følg de næste trin for at aktivere eller deaktivere Gaming Hub-appen på din hovedskærm:

1 Kør indstillingen "Indstillinger" fra din hovedskærm eller din apps skærm.
2 Tryk på indstillingen ”Avancerede funktioner”.
3 På denne skærm kan du aktivere eller deaktivere Gaming Hub-appen.

Flere spørgsmål om Gaming Hub

Du kan bruge Gaming Hub uden en Samsung-konto. Men for at bruge en specifik funktion som spillerprofil, skal du registrere en Samsung-konto og logge ind.

Afhængigt af Samsung-kontoens forældreindstillinger kan afspilleren være begrænset til at bruge nogle funktioner i Gaming Hub.

For mere information om Samsung-konti, besøge Samsung-konto hjemmeside.

Gaming Hub gør lovligt brug af oplysninger leveret af brugere og gør sit bedste for at sikre, at deres rettigheder og valg altid er beskyttet. For at give brugere spilrelaterede funktioner og optimerede tjenester, skal Gaming Hub modtage brugerens samtykke til Gaming Hub privatlivspolitik.

Hvis du ønsker mere information om privatlivspolitikken, skal du køre Gaming Hub-indstillingerne og vælge "Privatlivspolitikken".

I modsætning til andre applikationer har Gaming Hub ikke et abonnement eller en fjernelsesproces, og du kan bruge Gaming Hub ved at tilslutte en Samsung-konto.

Hvis du vil slette dine personlige data fra Gaming Hub, skal du følge de næste trin.

Bemærk: Hvis du sletter data fra Gaming Hub privatlivspolitik, kan brugen af Gaming Hub under sletning være begrænset.

1 Kør din Gaming Hub-app og tryk på menuen "Mere" i øverste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.

※ Hvis din Gaming Hub-version er tildligere end 7.0, er menuen "Mere" placeret i nederste højre hjørne af Gaming Hub-startskærmen.

2 Tryk på indstillingen ”Indstillinger”.
3 På denne skærm skal du trykke på indstillingen "Slet personlige data".
Visning af trin 3. Skærmbilledet "Gaming Hub Indstillinger" med et tryk på indstillingen "Slet personlige data".
4 Ovenstående handling fører dig til en ny skærm, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på denne handling. Hvis ja, tryk på knappen ”Fjern”.

Bemærk: Når de er slettet, er det umuligt at gendanne dataene.