Få mere at vide om Samsung Rewards

Samsung giver sine brugere en række fordele og fordele for at vise påskønnelse for deres køb. En af disse fordele er loyalitetsprogrammet Samsung Rewards.

Visning af en mobil med Samsung Rewards-startskærmen.

Samsung Rewards er et loyalitetsprogram, som giver medlemmer mulighed for at optjene og indløse point ved at købe Samsung-produkter på Samsung.com og bruge Samsung Services.

Programmet er åbent for lovligt bosiddende i Danmark, som er mindst 18 år eller ældre. Deltagerne skal også have et gyldigt Samsung-konto-id.

Bemærk: De leverede tjenester kan variere afhængigt af landet.