Få mere at vide om Bixby Voice

Bixby Voice er en Samsung AI-assistent. Den blev først introduceret på Galaxy S8 og S8+ og giver dig mulighed for at udføre opgaver med dine Galaxy-enheder ved hjælp af din stemme.

Visning af Bixby Voice-logoet på en mobilskærm.

Bixby Voice er dybt integreret i telefonen. Du kan bruge din stemme, tekst eller tryk til at give den kommandoer til at åbne apps, sende tekstbeskeder, oprette påmindelser og meget mere.

Vigtige ting at overveje for Bixby Voice

• For at bruge Bixby skal du logge ind på din Samsung-konto og oprette forbindelse til dit datanetværk (Wi-Fi eller datanetværk).
  • Bixby-funktionerne og indholdsudbyderne kan variere afhængigt af land, sprog, enhedsmodel eller OS-version.
  • Brugergrænsefladen kan variere eller ændre sig afhængigt af enheden.

Bemærk: Hvis du vil have med information såsom supportenheder, skal du besøge Bixby hjemmeside.