Jeg modtager ikke notifikationer fra enheder, der er registreret på SmartThings-appen

Jeg modtager ikke notifikationer fra enheder, der er registreret på SmartThings-appen

Hvis du ikke modtager enhedsnotifikationer, skal du læse videre:

1 Tjek din smartphones dataforbindelsesstatus (Wi-Fi, LTE).
2 Tjek forbindelsen mellem den enhed, du vil styre, og dit Wi-Fi AP.
3 Tjek notifikationsindstillingerne:

1.     Tryk på "Mere" på SmartThings-hovedskærmen > Notifikationer > Mere > Slå notifikationer til i indstillingerne.

2.     Tjek notifikationsindstillingerne for den eller de enheder, du ønsker at modtage meddelelser fra.

Bemærk: Notifikationer leveres ikke for enheder, der er tilsluttet via Bluetooth.

Trin 1. Menuikon fremhævet på SmartThings-startskærmen. Trin 1. Menuikon fremhævet på SmartThings-startskærmen.

Trin 1. Tryk på Menu-ikon

Trin 2. Notifikationer valgt på smartthings-appen. Trin 2. Notifikationer valgt på smartthings-appen.

Trin 2. Tryk på notifikationer

Trin 3. Flere valgmuligheder valgt i SmartThings-appen. Trin 3. Flere valgmuligheder valgt i SmartThings-appen.

Step3. Taryk på -symbolet

Trin 4. Knappen notifikationsindstillinger valgt i SmartThings-appen. Trin 4. Knappen notifikationsindstillinger valgt i SmartThings-appen.

Trin 4. Tryk på notifikationsindstillinger

Trin 5. Slå notifikationer til i indstillingerne. Trin 5. Slå notifikationer til i indstillingerne.

Trin 5. Tjek notifikationsindstillingerne