Hvad skal man gøre, hvis det tv, der blev registreret på SmartThings-appen, forsvinder

Hvis tv'et eller en anden enhed, der blev registreret på SmartThings-appen, forsvinder og ikke er synlig, er der et par ting, du kan prøve, før du registrerer det igen. Følg vejledningen nedenfor, da der kan være en nem løsning.

Datamodtagelse kan være langsom, eller der kan forekomme midlertidige afbrydelser, når appen indlæses. Hvis routeren og tv'et er langt fra hinanden, er kommunikationen muligvis ikke glat, og registreringen kan mislykkes.

1 Tryk på Indstillinger på din smartphone.
Indstillinger valgt på smartphone
2 Tryk på Forbindelser.
Forbindelser valgt i indstillingsmenuen
3 Tryk på Wi-Fi.
Wi-Fi valgt i menuen Forbindelser
4 Tryk på Dataforbrug, og sæt Mobildata til.

Bemærk: Hvis mere end 10 enheder er tilsluttet routeren, kan registreringen mislykkes.

Hvis du ikke kan finde dit tv på skærmen, selv efter at registreringen på SmartThings-appen er gennemført, skal du ændre placeringen og tjekke listen over alle enheder.

1 Tryk på Enhed på den nederste menu, og tryk derefter på navnet på placeringen.
Soveværelse 1 valgt i menuen smartthings enhed
2 Når pop op-vinduet vises, vælg Alle enheder.
3 Tjek listen over alle enheder.
Enhedsliste vises
4 Hvis dit tv ikke er på listen, skal du trykke på ikonet Hjem for at ændre en placering
Hjemikon valgt på SmartThings-appen
5 Vælg en anden placering for at finde dit tv.
Mit hjem er valgt i placeringsmenuen på SmartThings-appen
6 Opdag, at enheden dukkede op på skærmen.
Stue fremhævet på SmartThings-appen
7 Vælg Alle enheder.
Alle enheder valgt i smartthings-appen
8 Find dit tv på listen over alle registrerede enheder.
TV valgt på listen over registrerede enheder

Sørg for, at softwaren på din smartphone og SmartThings-appen er opdateret, og opdater om nødvendigt også firmwaren på dit tv.

Bemærk: SmartThings-appen er kompatibel med telefoner, der kører Android 8.0 eller nyere, og iOS 12.0 eller nyere.

Sådan opdateres SmartThings-appen

1 Tryk på Menu (de tre vandrette linjer).
Menu valgt på smartthings-appen
2 Tryk på SmartThings indstillinger.
Indstillinger valgt på smartthings-appen
3 Stryg til, og tryk på Om SmartThings.
Om SmartThings valgt i menuen smartthings Indstillinger
4 Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.
Softwareopdateringsmenuen vises

Sådan opdateres TV firmware

1 Tryk på knappen Hjem på fjernbetjeningen naviger til Indstillinger.
Indstillinger valgt i TV-hjemmemenuen
2 Vælg Support > Softwareopdatering.
Softwareopdatering valgt i menuen TV Indstillinger
3 Vælg Opdater nu.
Opdater nu valgt i menuen Softwareopdatering

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.