Sådan bruger du menstruationscyklussporingen med Samsung Health

Sådan bruger du menstruationscyklussporingen med Samsung Health.

Cyklussporing lader dig registrere data og lave forudsigelser om din menstruationscyklus i Samsung Health-appen, hvilket hjælper dig med at holde øje med din menstruationssundhed. Ved at kombinere disse data med funktionen til måling af hudtemperatur på din Galaxy Watch5 er det muligt at forudsige frugtbare dage.

Appen kan også hjælpe dig med at styre dit helbred ved at registrere din fysiske tilstand og humør hver dag.

Bemærk: Når Cyklussporing er sat op på din smartphone, vil dataene også være tilgængelige for visning på modeller fra Watch4 og fremefter.

Sådan aktiverer du Cyklussporing i Samsung Health-appen

Cyklussporing er muligvis allerede tilgængelig på startskærmen i din Samsung Health-app. Men hvis dette ikke er tilfældet, for at aktivere det:

Sådan registreres periodedata i Cyklussporing

Sådan indtaster du oplysninger i den daglige log

Du kan registrere yderligere oplysninger om din menstruationscyklus, såsom symptomer og stemninger, der ofte opstår under din cyklus, samt enhver anden information, som du mener er relevant.

Ofte stillede spørgsmål

Cyklussporing beregner og viser de mest sandsynlige datoer for din næste menstruation, fertile dage og ægløsning.

Ja, for at se din cyklushistorik skal du åbne Samsung Health og gå til Cyklussporing > Flere muligheder > Min cyklushistorik.

Ja, for at tilpasse de oplysninger, der vises af appen, skal du åbne Samsung Health og gå til Cyklussporing > Flere muligheder > Indstillinger, og derefter aktivere eller deaktivere kontakterne under Info at vise.

Ja, for at modtage notifikationer skal du åbne Samsung Health og gå til Cyklussporing > Flere muligheder > Notifikationer og aktivere kontakten ved Vis notifikationer.

For at vælge, hvilke notifikationer du vil modtage, skal du på samme skærm trykke på Notifikationskategorier og aktivere eller deaktivere kontakterne ud for de kategorier, du vil modtage notifikationer for.

For eksempel kan du modtage meddelelser om Forudsigelse af periode eller forudsigelse af Frugtbart vindue.

Åbn Samsung Health, og gå til Cyklussporing > Flere muligheder > Indstillinger > Slet Cyklussporingsdata.

Da menstruation ikke sker under graviditet, vil appen ikke give cyklusforudsigelser, hvis du har indstillet en graviditetsperiode.

For at indstille en graviditetsperiode skal du gå til Samsung Health og gå til Cyklussporing > Flere muligheder > Indstillinger > Tilføj > Jeg er gravid.

Bemærk: I samme afsnit kan du også tilføje din forfaldsdato, og om du ammer.

Ja, Cyklussporing er kompatibel med Samsung Health-appen, hvis den er installeret på en enhed, der kører Android O (8.0) eller nyere.

I øjeblikket er det ikke muligt at dele oplysninger om menstruationscyklussporing.

Samsung undersøger i øjeblikket muligheden for at dele disse oplysninger på en sikker måde med akkrediterede medicinske institutioner.