Sådan bruges Sikker Wi-Fi

Sikkert Wi-Fi beskytter dine data mod cyberangreb og giver et miljø, hvor Galaxy-brugere kan bruge Wi-Fi-netværk med tillid. Vid, hvordan du bruger alle disse funktioner nedenfor.

Visning af Sikker Wi-Fi-logoet over appens hovedskærm.

Sikkert Wi-Fi giver en vis mængde gratis beskyttelse hver måned for at hjælpe med at beskytte din aktivitet. (Android™ 12 højere 1024 MB/Android™ 11 lavere 250 MB.

Derudover leverer vi forskellige og praktiske funktioner efter dine behov som følger:

1 Aktiver sikker Wi-Fi, og tryk på knappen ”Beskyt”.
2 Ikonet sikker Wi-Fi aktiveres, og netværket skifter til en beskyttet tilstand.

Sikkert Wi-Fi giver ”Automatisk beskyttelse af Wi-Fi”, når enheder opretter forbindelse til offentlig eller upålidelig Wi-Fi. Denne funktion er især nyttig, når du bruger Wi-Fi på offentlige steder såsom caféer, hoteller og lufthavne.

• Adaptiv beskyttelse

Beskytter Wi-Fi-forbindelser, når du opretter forbindelse til offentlige eller upålidelige Wi-Fi-netværk. Den krypterer hver DNS-anmodning for at sikre optimal beskyttelse til enhver tid.

• Kun offentlig Wi-Fi-beskyttelse

Beskytter Wi-Fi-forbindelser, når du opretter forbindelse til offentlige eller usikrede netværk.

• Kun DNS-beskyttelse

Krypterer DNS-anmodninger for at beskytte personlige oplysninger.

Du kan deaktivere ”Automatisk beskyttelse af Wi-Fi”, når du opretter forbindelse til et specifikt Wi-Fi-netværk. Sikker Wi-Fi administrerer effektivt registrerede Wi-Fi-netværk gennem deres navne og placeringer. Denne funktion er især nyttig, når du opretter forbindelse til pålidelige Wi-Fi-netværk, såsom Wi-Fi i hjemmet og certificeret Wi-Fi leveret af telekommunikationsudbydere.

Sikkert Wi-Fi kan vise beskyttende aktiviteter i diagrammer og lister, baseret på navnene på tidligere brugte Wi-Fi-netværk. Denne funktion er nyttig, når du vil tjekke registreringer for netværk, der tidligere er beskyttet via Sikker Wi-Fi.

Sikkert Wi-Fi kan også anvendes pr. app. Du kan selektivt tænde og slukke for sikre Wi-Fi-aktiviteter gennem specifikke kontakter i den beskyttede app. Denne funktion er nyttig, når kryptering forhindrer glat datakommunikation på en bestemt app, og når det er nødvendigt at justere de sikre Wi-Fi-indstillinger for hver app.

I sikker Wi-Fi ændres sikkerhedsindstillingerne fleksibelt i henhold til de webprotokoller (HTTP, HTTPS osv.), du har indstillet.