Sådan bruges Find ved hjælp af Kamera for at finde mit Galaxy SmartTag+

Find ved hjælp af kamera find Galaxy SmartTag+.

"Find ved hjælp af Kamera" er en UWB-funktion (ultra-bredbånd), der kan bruges til at finde din Galaxy SmartTag+.

Aktiver funktionen, og flyt derefter kameraet på bagsiden af din mobilenhed rundt. Når din enhed peger i retning af din SmartTag+, udløses funktionen "Find ved hjælp af kamera".

Sådan finder du dit SmartTag+ ved hjælp af dit kamera

Denne funktion er nyttig i miljøer, hvor det kan være svært at lave eller høre lyde, f.eks. i biblioteker.

1 Start af SmartThings-appen.
2 Brug SmartThings Find og vælg det SmartTag+, du ønsker at finde.
3 Vælg "Søg i nærheden".
4 Vælg "Find ved hjælp af kamera". Dit kamera tændes, og appen viser dig, i hvilken retning din SmartTag+ er placeret ved hjælp af AR.

Bemærk: Lydfunktionen på din SmartTag + er deaktiveret, mens du bruger "Find ved hjælp af kamera" for at forbedre batteriforbruget.

SmartThings app fremhævet på startskærmen. SmartThings app fremhævet på startskærmen.

Trin 1. Start af SmartThings-appen

Brug SmartThings Find og vælg det SmartTag+, du ønsker at finde. Brug SmartThings Find og vælg det SmartTag+, du ønsker at finde.

Trin 2. Tryk på SmartThings Find, derfeter Select SmartTag+

Scan i nærheden valgt i SmartThings Find. Scan i nærheden valgt i SmartThings Find.

Trin 3. Vælg "Søg i nærheden"

Skærm for at bruge "Find ved hjælp af kamera". Skærm for at bruge "Find ved hjælp af kamera".

Trin 4. Tryk på "Find ved hjælp af kamera".

Telefon, der bruger AR til at finde et tabt SmartTag+. Telefon, der bruger AR til at finde et tabt SmartTag+.

Trin 5. Find SmartTag+

Krav til brug af funktionen "Find ved hjælp af kamera".

Sørg for, at din Galaxy-mobilenhed understøtter UWB.

• Enheder, der understøtter UWB: Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold2

Når din SmartTag+ er nok tæt på din Galaxy-mobilenhed (inden for 15 m i et åbent rum), registreres et UWB-signal, der aktiverer funktionen "Find ved hjælp af kamera".

Bemærk: UWB-signaler kan blive dæmpet eller blokeret af nærliggende forhindringer. I trange rum, såsom bagagerum til køretøjer eller inde i metalskabe, kan signalet være uopdageligt, selv når mærket er i nærheden. "Find ved hjælp af kamera" er muligvis ikke aktiveret i disse tilfælde.

Den angivne lokation kan afvige fra den faktiske lokation af Tag'et i små indendørs rum, eller hvis et cover eller etui er blevet installeret på din Galaxy-mobilenhed. Fjern eventuelle etuier eller covers, før du bruger Find-funktionen.

Funktionen "Find ved hjælp af kamera" er deaktiveret

Hvis funktionen "Find ved hjælp af kamera" forbliver deaktiveret, selv når du er i nærheden af din SmartTag+, se nedenfor.

• Sørg for, at din Galaxy-mobilenhed understøtter UWB.
1 Funktionen "Find ved hjælp af kamera" kan være deaktiveret, når din SmartTag+ er lav på strøm.
2 Funktionen "Find ved hjælp af kamera" er aktiveret, når din Galaxy-mobilenhed registrerer et UWB-signal fra din SmartTag+. Din enhed og tag skal være tæt på (inden for ca. 15 m), for at dette kan ske.

Eventuelle forhindringer i nærheden af din SmartTag+ kan svække signalet. Du kan muligvis ikke bruge funktionen, eller dens nøjagtighed kan være dårlig. Signalet fra din SmartTag+ kan være svagt, hvis det er i en skuffe, i andre lukkede rum eller bag en væg.