Sådan bruges Bixby Vision

Bixby Vision kan bruges på følgende måder, afhængigt af om du bruger det fra dit kamera, dit galleri, et billede fra en hjemmeside eller fra en genvej på din hovedskærm.

Bixby Vision bruges til at genkende teksten på en hjemmeside.
Trin 1. Visning af mobilkameraet og vis menuen ”Mere”. Trin 1. Visning af mobilkameraet og vis menuen ”Mere”.

Trin 1. Start kameraet og vælg ”Mere” i højre side.

Trin 2. Se mobilkameraet, og tryk på ”Bixby Vision”-indstillingen. Trin 2. Se mobilkameraet, og tryk på ”Bixby Vision”-indstillingen.

Trin 2. I den viste menu skal du vælge ”Bixby Vision”.

Trin 1. Visning af galleriet på vores enhed med det ønskede billede valgt. Trin 1. Visning af galleriet på vores enhed med det ønskede billede valgt.

Trin 1. Strat galleriet, og vælg det billede, du vil bruge, fra galleriet.

Trin 2. Visning af vores udvalgte billede. Tryk på Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne. Trin 2. Visning af vores udvalgte billede. Tryk på Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 2. Vælg Bixby Vision-ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 1. Visning af Samsungs hjemmeside. Tryk længe på det valgte billede. Trin 1. Visning af Samsungs hjemmeside. Tryk længe på det valgte billede.

Trin 1. Åbn Samsung internet, og tryk længe på det billede, du vil søge efter.

Trin 2. Visning efter det lange tryk og åbning af menuen, hvor vi trykker på ”Søg med Bixby Vision”. Trin 2. Visning efter det lange tryk og åbning af menuen, hvor vi trykker på ”Søg med Bixby Vision”.

Trin 2. Vælg ”Søg med Bixby Vision” i menuen.

Trin 3. Visning af skærmen af resultater relateret til det valgte billede. Trin 3. Visning af skærmen af resultater relateret til det valgte billede.

Trin 3. Alle søgeresultater relateret til det valgte billede vises på din skærm.

Trin 1. Visning fra vores galleri og tryk på menuen på Bixby Vision-ikonet øverst til højre. Trin 1. Visning fra vores galleri og tryk på menuen på Bixby Vision-ikonet øverst til højre.

Trin 1. Start Bixby Vision som forklaret i gallerisektionen. Tryk på menu på Bixby Vision-ikonet øverst til højre.

Trin 2. Visning fra Bixby Vision, og tryk på i øverste højre hjørne. Trin 2. Visning fra Bixby Vision, og tryk på i øverste højre hjørne.

Trin 2. Tryk på menu øverst til højre.

Trin 3. Visning af menuen og tryk på Indstillinger. Trin 3. Visning af menuen og tryk på Indstillinger.

Trin 3. Tryk på ”Indstillinger”.

Trin 4. Visning af Bixby Vision-indstillinger uden at vælge ”Tilføj Bixby Vision til Apps-skærmen”. Trin 4. Visning af Bixby Vision-indstillinger uden at vælge ”Tilføj Bixby Vision til Apps-skærmen”.

Trin 4. Vælg ”Tilføj Bixby Vision til Apps-skærmen”.

Trin 5. Visning af Bixby Vision-indstillinger "Tilføj Bixby Vision til Apps-skærmen". Trin 5. Visning af Bixby Vision-indstillinger "Tilføj Bixby Vision til Apps-skærmen".

Trin 5. Nu vil du se den valgte mulighed aktiveret.

Trin 6. Visning af hovedskærmen med Bixby Vision-appen. Trin 6. Visning af hovedskærmen med Bixby Vision-appen.

Trin 6. Gå til din hovedskærm, hvor du vil se app-ikonet. Tryk på den for at åbne ”Bixby Vision”.