Sådan konfigureres Samsung Wallet

Før du bruger Samsung Wallet, er det vigtigt, at du konfigurerer den efter din smag under hensyntagen til din enheds funktioner og dine behov.

Forskellige skærmbilleder af Samsung Wallet-opsætning.

Hvis du har en understøttet enhed, burde Samsung Wallet allerede være installeret på din telefon. Hvis ikke, har din telefon muligvis ikke den nyeste software. I dette tilfælde skal du først downloade alle tilgængelige softwareopdateringer fra menuen "Indstillinger" på din enhed.

Følg disse trin for at konfigurere din Samsung Wallet:

1 Åbn Samsung Pay på din telefon. Når du åbner appen, bliver du bedt om at downloade og installere den komplette app. Dette skyldes, at den fulde version af appen ikke er forudinstalleret.
2 Du bliver bedt om at logge ind på din Samsung-konto. Hvis du allerede har én, skal du blot indtaste dine login-oplysninger. Hvis du ikke har en Samsung-konto, skal du oprette én via Samsung Wallet. Hvis kontoen allerede er logget ind, skal du trykke på knappen "Start". Derefter skal du læse og acceptere vilkår og betingelser og klikke på "Næste".
3 Nu skal du konfigurere en bekræftelsesmetode til brug af Samsung Wallet. Du kan bruge muligheden irisscanner (hvis din telefon har én), fingeraftrykslæser eller PIN-kode.

Bemærk: Hvis du vælger iris- eller fingeraftryksbekræftelse, vil appen også kræve, at du opsætter en PIN-kode som backup.

4 Opret en 4-cifret PIN-kode til Samsung Wallet.
5 Nu kan du føje dit første kredit- eller betalingskort til Samsung Wallet og bruge det til at foretage betalinger.